x

Posjećujem Dijanin grob: Stefan Karić s bolom u glasu progovorio o smrti voljene!

Budući učesnik "Zadruge 3", Stefan Karić u javnosti je postao poznat kada je obrijao glavu u znak podrške svojoj tadašnjoj djevojci Dijani Milojković koja je bolovala od tumora od čega je i preminula prije nešto manje od dva mjeseca.

Stefan je privukao ponovo veliku pažnju kada je Dijana preminula, a uskoro će biti i učesnik "Zadruge 3" o čemu je danas i pričao u emisiji "Premijera Vikend Specijal". A kada ga je novinar Nemanja Vujičić pitao o pokojnoj Dijani, kao i da li je u kontaktu sa članovima njene porodice, Karić je otvoreno priznao da redovno obilazi grob svoje voljene:


- U kontatku sam sa njenom familijom, čujemo se redovno. Idem na groblje, obilazim... Veću ljubav nisam doživio i nisam imao od te. To što sam se istetovirao je mali znak pažnje. Posljednji put smo se čuli prije jedno tri, četiri meseca... Razmijenili smo par poruka. Rekla mi je tada da nije baš najbolje, da će se izvući i da je jaka, kao što je bila - govorio je Stefan na ivici suza.

Inače, Karić je veoma teško prihvatio činjenicu da Dijane više nema, Stefan je satima plakao kada je ovo saznao, a onda se i na društvenim mrežama od nje oprostio potresnom porukom.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.