x

u nikad boljim odnosima

Poslije 11 godina od razvoda braka: Hana spojila Natašu i Daču, evo zašto!

Odnos Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića nikada nije prestao da zanima javnost. Iako su oboje poslije razvoda stupili u bračne odnose, o tome kako se slažu roditelji Hane Ikodinović, mediji nikada nisu prestali da pišu.

Iako je odnos u početku bio turbulentan, sve kockice došle su na svoje, a Nataša i Dača shvatili su da im je kćerka prioritet. Pjevačica sada otkriva kako sa bivšim suprugom radi na popravljanju odnosa.


- Idem redovno kod psihologa, i moje dijete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu terapiju. Nagovaramo Danila, mislim da je na ivici da pristane - otkrila je Nata da je sljedeći korak u njihovom odnosu porodična terapija.


- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu, koja je puna razumijevanja za sve to - osvrnula se Nata i na svoj odnos sa Majom Ognjenović u jutarnjem programu "Prve" televizije.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.