x

Poslije 12 godina Željko ovu stvar strašno zamjera Jovani: Voditeljka napravila ključnu promjenu i pjevač to ne može da trpi!

Jedan od najpoznatijih parova na našoj sceni uspijeva godinama da održi plamen ljubavi, a kažu da su njihova djeca za njih centar svijeta.

Pjevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović imaju lijepu godinu za sobom i u privatnom i u poslovnom životu. Pjevač je istakao da se oboje trude da budu najbolji roditelji njihovoj djeci kao i da što više vremena provode sa porodicom.

Jedino što je zamjerio supruzi jeste to što je promijenila zvono na telefonu pa sada njen alarm za posao budi sve u kući.

"Ta zvonjava je toliko glasna i to je jako stresno za mene poslije 12 godina. Ustajem i ja oko 6 ili 6.20. Djeca rano ustaju, Kosta ide u prvi razred, a Ana i Srna u vrtić", rekao je Željko.


"Za harmoničan odnos je potrebno da muž svakog dana svira harmoniku. Život treba živjeti punim plućima, a to je nešto što se i Jovana i ja trudimo da radimo svakog dana. Mi smo prije svega tim. Nisam vjerovao da ćemo biti takav tim, ali sam zahvalan Bogu što sam upoznao ovakvu ženu i na kraju 2019. mogu da kažem da sam napravio baš dobar izbor. Nije mi trebalo 11 godina da to saznam, ali uživamo i konzumiramo život na najbolji mogući način", rekao je ponosno pjevač.

Jovana je otkrila zašto je njihov brak tako dobar i kako im uspijeva da godinama uživaju u sve većoj ljubavi.


"Desi vam se u početku neka hemija koja je veća ili manja, a kod nas je bila veća. Ako ta hemija odlukom nas dvoje ne preraste u nešto dobro, ne možemo da opstanemo duže od šest mjeseci. Nas dvoje smo, pored velike zaljubljenosti, kasnije ljubavi, odlučili da ćemo život provesti zajedno. Mislim da je to upravo to što nam brak postavlja kao postulat", rekla je lijepa voditeljka.

Par je istakao da je njihova ljubav s godinama sve jača i da su prihvatili mane koje imaju. Poštuju jedno drugo i njihovu međusobnu različitost.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.