x

Poslije 2 godine Dalila i Subotićka oči u oči: Otkrivena istina o ub*stvu Davidove i Aleksandrine bebe!

Zadrugari Aleksandra Subotić i David Dragojević su u Zadruzi priznali da su lažirali mnoge stavri u svojoj vezi, a između ostalog i "trudnoću" i "pobačaj" koji se dogodio dok su bili dio rijalitija "Parovi".

Njih dvoje su tada okrivili Dalilu Dragojević. Ona se tim povodom oglasila na svom Instagramu i tako prvi put direktno prokomentarisala Aleksandru. Dalila je najavila da razmišlja da podnese tužbu protiv Subotićeve zbog toga i da će se tako susreti na sudu.


- Pokucala je konačno istina na vrata. A sad iskreno razišljam o lijepoj tužbi zbog svega ovoga. Da mi je bilo ko ikada rekao da ću 9. aprila 2019. u jedan sat poslije ponoći konačno dobiti priznanje u "Zadruzi" da nisam u.ila nikakvu bebu, jer beba nije ni postojala, ja bih mu rekla da je najveća budala - započela je Dalila i nastavila:


- E, moji ljudi, kako istina dođe nakon skoro dvije godine, dvije godine noćnih mora, raspravljanja o tome da li će iko ikada reći od tih učesnika tog morbidnog čina da nisam kriva i da je sve bilo fejk. Evo dođe i taj momenat! Spade teret i kamen sa srca. A oni, ti ljudi koji su učestvovali u tome, hoće li moći da nastave normalno? Ili možda bolje pitanje - kako su do sada živjeli s tim. Hvala mom suprugu koji je vjerovao u mene i bodrio me neprestano. Hvala svima vama koji ste vjerovali i znali da nisam kriva za u.istvo - poručila je Dragojevićeva u Instagram storiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.