x

Poslije Miljane Kulić i ona će postati rijaliti mama! Ivana Šopić trudna! Karić: Riješi se bebe kako znaš!

Ivana Šopić je priznala zadrugarima da misli da je u drugom stanju, te sa oduševljenjem priča o tome. S druge strane, njen dečko Stefan Karić neće da čuje za bebu i insistira da ona ode na ab.rtus ukoliko se ispostavi da je zaista zatrudnila.

Naime, atraktivna starleta je tokom gostovanja u emisiji "Amnezija" progovorila o mogućnosti da je ostala trudna jer, kako je i sama priznala, nisu se čuvali tokom odnosa. Budući da je Mirko Gavrić prvi iznio tu informaciju u Bijeloj kući, sve više se spekuliše da je to istina. Iako Šopićeva želi bebu, Karić neće da čuje za nasljednike sa njom.


Ivana: To je počelo od onog šampanjca kada su me Anabela i Mirko pitali da li sumnjam na trudnoću. Mene je Gavrić pitao da li postoji mogućnost, ja sam se potapšala po stomaku jer smo Stefan i ja pričali u šiframa. Istina je da su velike šanse da sam ostala trudna. Mi smo gledali da se to nešto lijepo desi, a šta ćeš ljepše od majčinstva. I da sam zaista trudna, ne bi moglo ništa ružno da se desi. Ne bi mi bilo prijatno da, pored Miljane Kulić, budem jedina djevojka koja je ostala trudna, ali s druge strane, bilo bi mi veoma drago. Nismo se čuvali tokom odnosa, tako da ništa nije nemoguće, ja ću biti sretna ako jesam.


Karić: Nije prva koja je htjela preko bebe da se uvali u moju porodicu. Mnoge su pokušavale, ali im nije pošlo za rukom, pa neće ni njoj. Ne razumijem kako može da se raduje kada se priča o ozbiljnoj stvari. Dijete nije sitnica, nije zabava. Ja sam još veća budala što sam se upustio u sve ovo sa njom.

Nakon Stefanove izjave svi zadrugari su ostali šokirani, a kako Srpski telegraf dalje saznaje od izvora bliskom produkciji, Osmanov nasljednik insistira na tome da Šopićeva obavi sve testove kako bi ustanovili da li je zaista trudna, a ukoliko se bude ispostavilo da jeste, on je zamolio nadležne da obave razgovor sa Ivanom i njim, te da joj dozvole da izađe i da se riješi ploda.


- Ne želim bebu sa njom, ona nije žena za mene, ona je imala afere po "Zadruzi", a ko zna šta je tek napolju radila. U pravu su moji prijatelji koji kažu kako Ivana nije ni nalik mojim djevojkama, koje sam nekada imao. Ona je od onih koje žele da se uvale nekome po svaku cijenu. Kod mene se neće uvaliti. Moji otac i majka bi umrli kad bi im jednu takvu jezičaru i prostakušu doveo u kuću. Vidio sam kakva je kada je napala Kiju i Staniju. Užasan ulični riječnik - rekao je Karić tokom boravka u produkciji.

.

..

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.