x

Milioni su u pitanju

Poslije Novaka Đokovića ona je najbogatija Srpkinja sa javne scene: Nije ni Brena, već ova pjevačica!

O bogatstvima poznatih ličnosti mnogo se spekuliše, a javnost oduvijek interesuje šta sve velike zvijezde imaju od imovine.

Teniser Novak Đoković jedan je od najbogatijih u Srbiji, a kada je riječ o pjevačima mnogi su mislili da je među prvima Svetlana Ceca Ražnatović i li Lepa Brena. Međutim, to nije slučaj.

Naime, pjevačica Dragana Mirković po procjeni sajta "Celebrity Net Worth" našla se prva na listi najbogatijih sa naše estrade. Kako se navodi, njeno bogatstvo se procjenjuje na 100 miliona dolara.


Folk zvijezda Dragana Mirković sa mužem Tonijem i djecom, Manuelom i Markom, živi u Beču, gdje imaju vilu u kojoj već godinama žive.

Međutim, prije nekoliko godina su kupili velelepni dvorac vrijedan čak 50 miliona eura.

Zamak Ebenfurt nadomak Beča Draganina je oaza mira, to je historijsko zdanje iz 12. vijeka koje se prostire na 12.000 kvadratnih metara. Jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste da je u njemu nekada živjela Marija Terezija, koja je krajem 17. vijeka često boravila u njemu. Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali. Odabirom namještaja se, uglavnom on bavio, a kupovali su ga uglavnom u Italiji.


Pjevačica je otkrila da je posebno ponosna na kupatilo, koje su ukrasili „svarovski“ kristalima. Dvorac posjeduje balsku dvoranu, gdje pjevačica organizuje glamurozne porodične proslave, a radi se i na muzeju u sklopu imanja, koji će biti otvoren za posjetioce. Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko je soba u njenom novom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

„Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u dijelu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Dio prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posjetioce i školske ekskurzije, ali ne namjeravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahtjeva vrijeme, za šta će biti zaduženi pravi umjetnici“, rekla je Dragana.


Ona na svom Instagram profilu često dijeli detalje iz svog doma, te je tako jednom prilikom objavila fotografiju svoje „trofejne sobe“, u kojoj joj se nalaze drage nagrade.

Dragana Mirković najveći je ljubitelj skupocjenih automobila na estradi, a njen vozni park je vrijedan basnoslovnih 3,5 miliona eura. Ona i njen suprug Toni u svojoj kolekciji automobila imaju najluksuznije sajamske modele marki „ferari“, „lamborgini“, i „rols-rojs“, a posjeduju i „bentli“, koji se iz garaže gotovo ne isparkirava. Imaju i nekoliko „majbaha“, a zanimljivo je da su čak i vlasnici fabrike „majbah kupea“.

Pjevačica za rođendan od supruga nerijetko dobije i novi automobil, pa je tako ove godine dobila jedan marke „mercedes“.


Najveće prihode pjevačica ostvaruje iz zajedničkih poslovnih poteza koje pravi sa suprugom Tonijem Bijelićem. Prije 17 godina bračni par osnovao je digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale.

Međutim, ne treba zaboraviti ni to da Luče iz Kasidola odlično zarađuje i od pjevanja, te da je već 35 godina u estradnom vrhu, a honorari za njene nastupe iznose više desetina hiljada eura.

Kako je suprug svoju cjelokupnu imovinu prepisao na nju, Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, kao i pomenutog zamka nadomak Beča.

Podsjetimo, pjevačica živi veoma raskošno, sa gotovo svim kolegama je u dobrim odnosima, a zanimljivo je to da joj je Žan-Klod van Dam prijatelj.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.