x

Poslije rastanka od supruga, Sanja Marinković iskreno: Nijedan papir ne može da sačuva ljubav!

Sanja Marinković jedna je od naših najboljih televizijskih novinara, a u prilog tome govori i njena autorska emisija "Magazin in" za koju u septembru potpisuje pune dvije decenije uspješnog emitovanja.

Kao neko ko je kroz posvećen rad tokom godina s gostima iz različitih sfera možda i najviše polemisao o ljubavi, Sanja je za Srpski telegraf pričala o fenomenu ljubavi, kao samosvjesna, ostvarena, ali i žena koja odnedavno ne živi na istoj adresi sa suprugom Aleksandrom, s kojim je bila u braku od 2011. godine, pa sve do sada.

- Ja sam jedna od onih žena koje će ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Ako ne umijem da stavim tačku onda i kada nešto ne valja, onda nemam prava da očekujem da mi se nešto bolje desi u životu.


- Vjerujem da nijedan papir ne može da sačuva ljubav, bilo da je riječ o vjenčanom listu, bankovnom računu ili zajedničkoj imovini. Nažalost, sve češće se čuje teza da je važnije imati svakoga dana pet stotina eura u novčaniku, a za ljubav ćemo se nekako skrpiti. Većina djevojaka i žena i danas, ma koliko da su svoje ili slobodne, krišom vjeruju i priželjkuju da princ na bijelom konju ipak dolazi jednog dana i spasava ih i zato vjerujem da, kada prestane očekivanje, počinje uživanje u ljubavi i životu.


- Koliko žena, toliko puteva da svaka sebi olakša trenutak kada shvati da joj nedostaje pažnja, ljubav, poštovanje ili zagrljaj. Žene koje nisu na vrijeme naučile da ugode sebi i dok su u vezi ili braku teško će ispuniti tu prazninu kada ostanu same. Ja sam oduvijek bila svoja i slobodna, spremna da ugodim sebi, bavila se sportom, putovala i družila sa prijateljima, ali i bila uvijek spremna da partnerima učinim život i ljepšim i lakšim.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.