x

Poslije tuge, dolazi radost: Šabanov sin Mihajlo zakazao svadbu, evo kada će biti veselje!

Mihajlo Šaulić trebalo je da se oženi 1. juna ove godine, ali je zbog očeve smrti slavlje odložio za sljedeće ljeto.  

Pošto ga je u jeku priprema za vjenčanje s Danijelom prekinula iznenadna pogibija oca, legendarnog pjevača Šabana Šaulića, njegov jedini muški nasljednik Mihajlo morao je da odloži sve planove.

Nekoliko mjeseci nakon velike porodične tragedije, uz blagoslov svoje majke Gordane, Mihajlo je, kako piše magazin Star, izabrao novi datum za sklapanje braka s dugogodišnjom djevojkom. Sve je zakazano za 25. jun!


Naime, Danijela i Mihajlo dugo su zajedno pa sam čin vjenčanja i papir ništa značajno neće promijeniti u njihovom odnosu. Ipak, kao i većina drugih parova, i oni žele da svoju ljubav i početak nove životne etape podijele s najbližima, pa su tražili blagoslov od Gordane, otkriva dobro obaviješteni izvor.

Najprije su odlučili da prođe godišnjica Šabanove smrti kako bi se posvetili pripremama za veliko slavlje. Već su rezervisali termin u jednom prestižnom hotelu u centru Beograda. S obzirom na to da do svadbe ima dovoljno vremena, mlada je planirala da vjenčanicu potraži u Italiji ili Parizu, gdje će se uputiti početkom iduće godine, nastavlja izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.