x

INDIRA BERIŠA PODRŽALA PRIJATELJICU !

POSLIJE ZADRUGE NAPRAVILA "RUSVAJ" U NAJVEĆOJ DISKOTECI U BiH: Sara Reljić priredila spektakularni koncert!

Superfinalista "Zadruge" i "Pinkovih zvezda", Sara Reljić izlaskom iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima zapjevala je u najvećoj diskoteci u BiH. Galaksis krcat kao i uvijek , dočekao je mladu pjevačicu spremno ovacijama i horski ispratio sve njene pjesme. Pozitivno i veoma prijatno iznenađenje za sve goste upriličeno je i prisustvom pobjednice Pinkovih zvezda- Indire Beriše, koja je došla da podrži svoju dragu prijateljicu. 

Da važi za velikog profesionalca pokazala je to i ovaj put, dolaskom na zakazan nastup dva sata ranije. Čim se pojavila u objekt odmah je bila okupirana fanovima i svim drugima koji su je pratili i podržavali mjesecima u pomenutom rijalitiju.



Fotografije, selfiji bili su neizostavni dio zajedničkog druženja i toplog susreta, nakon čega je popularna pjevačica i pokazala zbog čega je tu. 


Kada se pojavila na bini najpopularnije diskoteke naše zemlje nastao je opšti haos. Neviđene ovacije, u sav glas publika je pjevala sve njene interpretacije. Na pauzi između dva bloka, kao i na kraju koncerta ponovo je bila okupirana gostima koji su željeli zajedničke fotografije.



-Čast mi je bilo nastupati u takvom objektu gdje nastupaju najveće zvijezde ex-yu. Radujem se nekom skorijem ponovnom druženju sa tamošnjom divnom publikom, rekla je Sara na kraju.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.