x

Posljednji intervju Stefana Živojinovića: Povlačim se, više neću pjevati! Ima važnu poruku za sve, a evo šta je razlog!

Stefan Živojinović sam je gradio pjevačku karijeru posljednjih nekoliko godina. Pjesme koje je objavljivao su bile veoma slušane, snimio je numeru i za poznatu seriju “Ubice mog oca”, lokali u kojima je nastupao su uvijek bili puni, a atmosfera fenomenalna. Iako voli da se bavi ovim poslom, Stefan je donio odluku da se ipak povuče sa estradnog neba.

- Odlučio da se povučem sa estradne scene i iz javnog života. Ne bih zalazio u to šta se izdešavalo u posljednja tri mjeseca, ali ono što bih volio da kažem jeste da smatram da je svako od nas mogao da izvuče neku lijepu pouku iz svega ovoga. Tako da sam ja donio odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su se pokrenule, nešto što bih volio da radim, ali o tom potom, to ću podijeliti u nekom kasnijem periodu - iskreno priča Stefan za “Blic”, a na naše pitanje da li ovo znači da više neće pjevati, kaže:


- Da, tako je. Jednostavno, jako puno stvari se izdešavalo kod nas i to je neka moja odluka. Ja mnogo volim taj posao i smatram da smo veoma lijepo to radili i uvijek smo davali 200 posto sebe, ali došao je takav neki period i u glavi sam riješio da treba da se bavim nekim drugim stvarima.

Stefan otkriva šta ga je podstaklo da donese ovakvu odluku:

- Svašta nešto, nije samo jedna stvar u pitanju, više faktora je bilo uključeno. Malo me je trglo sve ovo da razmislim. Ja stvarno mislim da je ovo definitivno. Nosim lijepe uspomene i gdje god da smo nastupali davali smo maksimum i ono što je meni najbitnije, uvijek smo se trudili da to lijepo zvuči i da donesemo muziku na naš način, da prenesemo našu energiju. Tako da, ako mogu da kažem, karijera je bila lijepa, kratka i slatka - rekao je Stefan.


Kako posao pjevača donosi i dosta medijskih natpisa, Stefan bi volio da se potpuno povuče i iz medijskog svijeta.

- Ja bih volio i najviše bih cijenio da se potpuno povučem iz medija, smatram da sam uvijek imao lijepu saradnju sa svim medijima i volio bih da poštuju moju odluku i moju privatnost. Moram da kažem i da su me u posljednje vrijeme povezivali sa mnogim djevojkama, što nije istina, a što sam ja i pričao. Štaviše, ja sam trpio takve vijesti i lažne naslove, ali sada je došao neki period kada je to počelo da mi smeta, tako da bih volio da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lijep način. Prije nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Ja sam bio potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pjevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to volio, a mislim da će se to vremenom desiti i zaboraviti.


Za kraj, Stefan je imao i poruku za sve one koji su ga podržavali i bodrili na putu ka uspjehu.

- Želim neizmjerno da im zahvatim. Cijela poenta mog bavljenja pjevanjem je taj prenos energije i gdje god da smo bili stvarno me je to hranilo i dalo mi je neku nadu da je ovaj posao lijep i čist, ako tako mogu da kažem. Želim neizmjerno da im zahvalim i želim im svu sreću na poslovnim i privatnim planovima - zaključio je Stefan Živojinović za “Blic”. 

Stefana Živojinovića porodica je podržala u odluci da se posveti drugoj profesiji.


- Svako od nas se malo trgao u ovoj situaciji protekla tri mjeseca, svako je donio neku odluku. Moja je bila ovakva, nečija možda više zdravstveno, nečija u smislu ishrane ili načina života... Presrećan sam što smo sada nekako bliži kao porodica. Ova situacija nas je još više zbližila - kaže Stefan i otkriva kako su provodili vrijeme:

- Mi, hvala bogu, imamo lijep ambijent i dvorište i zaista smo se lijepo snašli. Igrali smo stoni tenis, kuhali smo po cijeli dan, kartali, čitali... Pričao sam dosta sa najbližim prijateljima i uglavnom je svima prijalo da se odmore malo od posla, igrali su igrice, šalili su se... Nekako je život krenuo ludačkim tempom i najosnovnija stvar, da se posvetite sebi, zaboravila se.

.

.

.

.

.

.

Izvor. Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.