x

Posljednji razgovor Miljane, Marije i Zole pred bjekstvo iz rijalitija: Otkriveno koliki su honorar imali Kulićeva i Čolić!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pobjegli su iz rijalitija "Zadruga 2" i zbog toga moraju da plate televiziji Pink po 50.000 eura, a sada je isplivao njihov razgovor poslije koga su napustili velelepno imanje!

Miljana: Ponizili su me najgore moguće, skinuli su mi 8.000 eura, zbog čega sam došla...

Marija: I jesam ti rekla da ne ideš u program, jesam li ti rekla da ne ideš pred kamere, da sjediš ovdje, gdje te ne snimaju dok te ne izbace.

Zola: Ništa joj ne fali.

Miljana: On misli da se zaista plaća kazna od 50.000 eura, ako pobjegneš. On je bolestan.Marija Miljani: Tebe su već kaznili sa 4 honorara. Nemaš razloga da sjediš tamo više. Zoli je jedan honorar tvoj jedan dan.

Nakon ovog razgovora koji se vodio u posebnoj kući u kojoj su živjeli Marija, Miljana, Željko i dadilja, ljubavni par je napustio "Imaginarijum".

A, ono što su otkrili tokom posljednje konverzacije u rijalitiju jeste da je Miljana imala u "Zadruzi 2" sedmična primanja od 2000 eura, dok je Zolin honorar iznosio oko 300 eura.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.