x

opa

Postoje harizmatičniji i oni koji bolje pjevaju: Mahir Mulalić otkrio da li je zamjerio Šabanoviću što mu je ukrao slavu!

Pjevač Mahir Mulalić koji je javnosti postao poznat nakon učešća u takmičenju „Zvezde Granda“ gdje je zahvaljujući svom neosporivom talentu osvojio zavidno prvo mjesto bez dlake na jeziku progovorio je o Isaku Šabanoviću, kolegi sa kojim ga stalno upoređuju.

Tokom takmičenja u muzičkom šou stekao se utisak da je Mulaliću najveća konkurencija bio Crnogorac Isak Šabanović, momak koji je u Zvezdama Granda uspio da se izdvoji harizmom i osvoji drugo mjesto. Upravo zbog te činjenice između Mahira i Isaka se često pravi poređenje, a mladi pjevač je konačno progovorio o odnosu sa Šabanovićem i otkrio da li ga doživljava kao najveću konkurenciju.


– Smatram da sam sebi možeš biti najveći neprijatelj. Apsolutno ne gledam na Isaka kao na konkurenciju. U ovom svijetu postoje harizmatičniji, postoje oni koji bolje pjevaju, koji su ljepši. Isak je svakako nešto što se po prvi put pojavilo u Zvezdama Granda, neko ko pjeva rok i lik sa jakom harizmom. Sad bih mu rekao:“ Čir, imaš prodoran glas“!


Na konstataciju da većina ljudi misli kako mu je Šabanović preuzeo slavu, Mahir je priznao da ne zna kako da odgovori na to, te da je sa većinom takmičara ostao u prijateljskim odnosima.

– Ne znam kako da odgovorim na to. Mi, takmičari iz prethodne sezone se družimo. Te dvije godine su bile zaista stresne, radosne, svašta se desilo. Poklopila se energija dobrih ljudi, dobrih pjevača, harizme. Sa Isakom sam u jako dobrom odnosu – otkrio je pobjednik „Zvezda Granda“

.

.

.

.

.

.

Izvor: grand.nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.