x

redovno obilazi manastire

Posvetio se hrišćanstvu, pa razvio biznis od kojeg zgrće lovu: Milan Stanković pokazao gdje je našao mir!

Pjevač Milan Stanković posljednjih nekoliko godina povukao se iz javnog život, a već neko vrijeme je posvećen hrišćanstvu.

On obilazi manastire, a nedavno je primijećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

Pjevač se sada poslije nekog vremena oglasio na svom Instagram profilu gdje je pokazao prirodu u kojoj uživa, ali i manastir koji je sada posjetio. Oko njega nije bilo nikoga, a nesumnjivo je tu pronašao mir i spokoj.


Da podsjetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sjedi sa monasima u prvom redu.

Pjevač se u posljednje vrijeme posvetio vjeri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz spomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije.


- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vjernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama - rekao je kaluđer tada.


Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

- Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lijepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je izvor blizak pjevaču.

.

.

.

.

.

Kurir.rs/Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.