x

Potpisuju ugovore: Poznato nekoliko imena Zadruge 4!

Apsolutni su rekorderi po vremenu koje su proveli u rijalitijima – Miljana Kulić, Lepi Mića, Zorica Marković i Miki Đuričić već uveliko se pripremaju za “Zadrugu 4”. Kako se navodi, Miljana i Miki već su potpisali svoje ugovore, dok su Mića i Zorica upravo u pregovorima.

Miljana je od posljednjih pet godina samo šest mjeseci bila “na slobodi”.

“Imam rijaliti karijeru od koje dobro zarađujem. To doživljavam kao posao, od kog sam napravila kuću i od kog ću da kupim stan za sina Željka, a zatim i da pokrenem biznis. Gdje bih drugo zaradila toliki novac?!” priča Nišlijka koja je prije pet godina ušla u “Maldive”, a odmah potom u “Parove” i više maltene nije izlazila iz rijalitija.

Bila je u još jednoj sezoni “Maldiva” i u još tri sezone “Parova”! Pred kamerama je i ostala zatrudna sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, pa se preselila u prvu “Zadrugu”, koja je počela da se emituje u septembru 2017. godine. Učestvovala je i u drugoj i u trećoj, trenutno aktuelnoj sezoni rijalitija, a u objema je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja.


Poslije Miljane, rekorderi u rijaliti karijerama svakako su Lepi Mića i Zorica Marković.

Lepi Mića je učestvovao u petoj, šestoj i sedmoj sezoni “Farme”, koje su emitovane 2013, 2015. i 2016. godine, kao i u tri “Zadruge” i do sada je u rijalitijima proveo 37,5 mjeseci. Zbog toga ga cimeri često provociraju da će i smrt dočekati u rijalitiju.

“Prije ćete vi da umrete pred kamerama nego ja! Ne brinite za mene. Odlično se držim! Smeta vam što jedini govorim svakome istinu u oči”, odbrusio im je on jednom prilikom.


Njegova kolegica Zorica Marković postala je rijaliti igrač prije 12 godina u “VIP Velikom bratu”. Zanat je iskalila na “Farmi 4”, ali i u još tri naredne sezone, a zatim je prešla u “Zadrugu”, gdje se takmičila u svakoj sezoni. Pred kamerama je živjela 35,5 mjeseci, a od 6. septembra ćemo je najvjerovatnije ponovo gledati u Šimanovcima.

Miki Đuričić je čak 29 mjeseci života poklonio rijalitiju, a već je potpisao ugovor za “Zadrugu 4”. Fanovi su pčelara iz Kupinova upoznali prije 14 godina u “Velikom bratu”. Učestvovao je u još dvije sezone 2007. i 2009, potom se 2013. našao na “Farmi”.


Prije pet godina se okušao u “Maldivima” i “Parovima”, a zatim i u prve dvije sezone “Zadruge”, dok je ovu preskočio zbog kućnog pritvora jer je pred kamerama pretukao bivše djevojke Nadeždu Biljić i Suzanu Perović. Poslije svakog rijalitija govorio je da se više nikad neće takmičiti, ali je svoju riječ stalno gazio.

“Ulazim u ‘Zadrugu 4’. To će biti moje posljednje učešće u rijalitiju, poslije idem u penziju i posvećujem se budućoj supruzi i kćerki, koja nam stiže u avgustu”, ponovo je najavio Miki kraj svoje bogate rijaliti karijere.

Dug staž u rijalitiju imaju i Bane Čolak, Bora Santana i Mina Vrbaški. Di-džej iz Užica je dvije i po godine proveo u “Parovima” i “Zadruzi”, a njegov prijatelj Bora tri mjeseca manje. Mina se u “Imaginarijumu” pojavila sa 17 godina, a u rijalitiju je proslavila punoljetstvo i do sada se ukupno zadržala pune dvije godine.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy