x

jednoj majci se slošilo

Potresan prizor u Apatinu: Neutješne majke dozivaju svoje sinove, na obali pronađena odjeća mališana!

U toku je intenzivna potraga za Antonijom M. i Patrikom B. iz Apatina dječacima od devet i deset godina koji su nestali jučer kada su izašli iz kuća da voze bicikle, posljednji put su viđeni u blizini Kajak kluba oko 14 časova i od tada im se gubi svaki trag.

Uz obalu Dunava gdje su nestali dječaci, nalazi se policija, hitna pomoć, ronioci, porodica, rodbina i mnogo građana.

Neutješne majke dozivaju svoju djecu. Reagovala je i Hitna pomoć, jer se majci jednog od dječaka naglo slošilo.


Foto: Kurir

- Nada umire posljednja. Nadamo se, vjerujemo.. samo da su živi- kaže rođaka koja pomno prati potragu za nestalim dječacima i pokazuje rukom da je baš u ovom dijelu dubina više od 25 m.

Kako saznajemo, lokalni ronioci ranije su izjavili da u ovom dijelu ima virova i da u blizini dubina ide i do 30 metara.


Prema informacijama koje posjedujemo, ronioci su pretražili priobalje rijeke, nizvodno od mjesta gdje su pronađeni bicikli i odjeća.

- Dubina rijeke u priobalju je oko 5 metara, a zatim se dubina spušta na 30 metara. Struja je jaka, vodostaj visok, vidljivost “0”, pretražuje se dodirom ruke - kaže izvor "Blica".


U drugoj fazi pretrage rijeke i potrage za djecom ronioci Žandarmerije koristiće sonar.

Osim srpske policije za dječacima su u potrazi danas bili i pripadnici hrvatske policije, koji su rijeku pretraživali sa svoje strane.

Kako smo ranije pisali, na obali su pronađene stvari koje pripadaju nestaloj djeci – bicikli i obuća, što je izazvalo dodatnu zabrinutost.


Podsjetimo, kod obale Dunava u Apatinu jučer su u poslijepodnevnim časovima nestala dva maloljetna dječaka. Dječaci od devet i deset godina posljednji put su viđeni u blizini Kajak kluba oko 14 časova i od tada im se gubi svaki trag.

U toku je potraga za njima u koju su uključeni i ronilački timovi, a zbog višeg vodostaja rijeke i slabe vidljivosti, potraga je otežana.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.