x

Potresna priča! Simonida Milojković na ivici suza otkrila kakve veze ima pjesma Lepe Brene "Jugoslovenka" sa pros..tutkama

 Roman "Grabljivica" je istiniti roman o sponzoruši koja kasnije postaje prostitutka radeći u Njemačkoj, jer tamo je to legalizovano. I javne kuće funkcionišu, plaćaju porez, itd... I na drugom spratu, jedne javne kuće, kada sam išla tamo da istražujem, naišla sam na djevojke iz bivše Jugoslavije.

One su se veoma lijepo slagale, mnoge od njih bile su iz mješovitih brakova, a sve te djevojke su navučene na drogu. Inače je najveći broj prostitutki navučen na drogu jer osoba čistog uma ne može da radi taj posao. Kako koja od tih djevojaka umre, a umiru od predoziranja narkoticima, one na sahrani pjevaju pjesmu Lepe Brene "Jugoslovenka". Prisustvovala sam jednoj kremaciji, djevojka iz mješovitog braka, kada je bila njena sahrana, sve djevojke koje su radile zajedno sa njom, zagrlile su se, pjevale pjesmu "Jugoslovenka" i plakale. I sad mi kreću suze koliko je to potresno i često pomislim da su te djevojke moralnije od drugih ljudi. Nekada je djevojka lakog morala, moralnija, izjavila je književnica Simonida Milojković gostujući u radijskoj emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem" koja se emituje na net radio stanici "TopVibe" u sklopu marketinške i medijske kuće "TopMedia".  

Simonida je između ostalog zamolila sve roditelje da imaju veću kontrolu nad svojom djecom:

- Roditelji ne žele da prihvate činjenično stanje da im se dijete drogira ili bavi prostitucijom iz više razloga. Svjesno lažu sebe jer su ubeđeni da njihovo dijete takve stvari ne radi. Imamo i drugi slučaj da mnogi roditelji ne umiju da prepoznaju te simptome. Simptomi su inače jako vidljivi i lako uočljivi ukoliko dobro poznajete svoje dijete. Dijete, čovjek počne da mijenja životne navike. Uglavnom mijenja dan za noć. Odjednom se pojavljuju neki novi prijatelji, neko novo društvo, prekid komunikacije sa dugogodišnjim prijateljima, vidi se nervoza, anksioznost, poremećen ritam sna... onda ne možete da ne primjetite da vam je dijete došlo sa žurke ako je uzelo ekstazi. Osoba koja uzme ekstazi je veoma upadljivog ponašanja. U pitanju je nevjerovatna hiperaktivnost. Tako da, ako svoje dijete poznajete, znaćete da nije isto biti pijan ili pod uticajem droge. Roditelji moraju da upozoravaju djecu da ne dođe do toga i mislim da knjigu "Ljubav u doba kokaina svako treba da pročita".

Simonida je otkrila da je i dijete jednog njenog prijatelja završilo u duševnoj bolnici jer je cijeli dan bio opsjednut kompjuterskim igricama , nakon čega je došlo do potpunog psihičkog poremećaja i zamolila sve roditelje, sve ljude, da stave prst na čelo i dobro razmisle šta rade, da budu prisutniji u svakom segmentu života svog djeteta ili prijatelja. 


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.