x

tužan oproštaj

Potresne poruke sestara poginulog Amona Rakića: Ništa više nema smisla, ubio si me...

24-godišnji Amon Rakić, hokejaški reprezentativac BiH je jučer poginuo u nesreći na magistralnom putu M-17 u naselju Osenik kod Hadžića.

Tuga zbog smrti ovog mladića je neopisiva, a veliki broj njih se masovno oprašta od Amona za kojeg imaju samo riječi hvale. 

Među brojnim oproštajnim porukama ističu se dvije najbolnije. Od njegovih sestara Iris i Romane. 


- Ovaj osmijeh nikad više neće biti na mom licu, jedino moje lane. Ništa više nema smisla i neće ni imati. Do beskraja zvijezdo, vodiljo moja. Sestrin doživotni zaštitniče - napisala je jedna sestra uz zajedničku fotografiju, a isto je uradila i druga uz poruku: 

- Golube moj i tad sam te dizala u nebo, a sad si otišao gore. Ubio si me svetinjo, ubio - stoji u poruci. 


Dženaza tragično stradalom Amonu će biti održana u srijedu, 26. aprila u 17 sati na mezarju Nišan - Jarčedoli.

Tevhid će se proučiti istog dana u 17 sati u Carevoj džamiji. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Hej, tako sam uzbuđena što se moj propali brak vraća i moj muž nakon što je ostavio mene i naše dvoje djece zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, moj suprug i ja svađali smo se svađe dok me nije konačno ostavio i preselio se u Kaliforniju kako bi bio s drugom ženom. Osjećala sam da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da više nikada neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo zbog djece, ali nisam mogla obuzdati bolove koji su me mučili, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom, jer sam stvarno bila zaljubljena u svog muža. Mislim na njega svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uzrujana i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja je sugerirala da mi dr. Apata može pomoći da se brzo vratim , pa sam osjetio da bih trebao probati. Kontaktirala sam ga i rekao mi je što da radim i ja sam to učinila, a onda je on učinio (Love Spell) za mene. 48 sati kasnije, suprug me zapravo nazvao i rekao mi da mu jako nedostajem ja i djeca, tako nevjerojatno!! Pa se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i za bol koju je nanio meni i djeci. Zatim, od tog dana nadalje, naš je brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. APATI. on je tako moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu. Dr. Apata je pravi i moćni kotač čarolija za koji ću se uvijek moliti da dugo živim kako bih pomogla svojoj djeci u nevoljama ako ste ovdje i treba vam povratak bivšeg ili vašeg muža preselio se k drugoj ženi, nemoj više plakati, odmah kontaktiraj ovog moćnog čarobnjaka. Ovo je njegov kontakt: pošaljite mu e-poštu na: [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber s ovim brojem (+66 81 302 8552), hvala