x

U toku velika potraga za mališanima

Potresne scene na obali Dunava u Apatinu gdje su nestali dječaci: Sišli su da pokvase noge...

Potraga za dva maloljetna dječaka koja su nestala jučer u poslijepodnevnim časovima kod obale Dunava u Apatinu nastavljena je danas, a na obali rijeke su se okupili mještani ovog grada, kako bi pružili podršku roditeljima dok čekaju bilo kakvu informaciju o njihovoj djeci.

Žandarmerija se nalazi na licu mjesta i u toku je velika potraga za mališanima.

Građani, prijatelji i rođaci nestalih dječaka okupili su se na mjestu gdje su sinoć nađeni njihovi bicikli.


Građani su u šoku, za Kurir kažu da su u pitanju zlatni dječaci.

Jedna mještanka za Kurir je ispričala da misli da su htjeli da pokvase noge, te da su potom obojica upali u vodu, s obzirom da su pored njihovih bicikli pronađene i patike.


Foto: Kurir

"Najvjerovatnije su sišli malo da pokvase noge, jer su skinuli patikice. Vjerovatno su upali u vodu obojica, strašno je ovo, mnogo je potresno", rekla je potresena mještanka.

Dok su čekali ronioce žandarmerije, obišli su obalu i dio priobalja. Tu je i ekipa Hitne pomoći, predsjednica opštine Dubravka Korać i policija...


"Dunav baš na tom mjestu gdje su dječaci nestali meandrira i svom svojom silinom udara u obalu baš na toj tački i nastavlja kretanjem u desno i zato je tu i dubina gotovo 25 metara", kaže iskusni dugogodišnji ronilac Dušan Banjac, član DPA APATIN - Društva za podvodne aktivnosti i dodaje:

"Visok vodostaj daje dodatnu snagu i brzinu i zato je ronjenje otežano i gotovo rizično sa malom šansom za uspjeh", rekao je ovaj iskusni ronilac.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.