x

evropsko prvenstvo

Potresne scene na stadionu: Eriksena reanimiraju ljekarske ekipe, utakmica prekinuta! Igrači se drže za glavu! (Video)

Nogometaš reprezentacije Danske Christian Eriksen srušio se na teren tokom meča 1. kola grupne faze Evropskog prvenstva protiv Finske. UEFA je na svom Twitteru profilu potvrdila da se utakmica neće nastaviti. Video koji mnogima može biti uznemirujući pogledajte ovdje

Pomenuta situacija desila se u finišu prvog poluvremena i to nakon što je Eriksen krenuo po jednu loptu, a nakon toga se samo srušio i pao na teren. Najvjerovatnije da je u pitanju srčani udar, no svakako da će više informacija biti poznato uskoro, piše Klix.


Utakmica je odmah prekinuta, a svi igrači Danske i Finske nekoliko sekundi nakon toga držali su se za glavu i u nevjerici gledali šta se dešava.

Prema videosnimcima koji dolaze iz Danske, ljekarske ekipe se bore za život ovog nogometaša Intera.


Nogometaši obje ekipe odmah su napravili "zid" oko Eriksena kako se ne bi moglo vidjeti šta se dešava, a društvene mreže odmah su preplavile brojni komentari i poruke podrške za ovog nogometaša Intera.

Eriksen iza sebe ima odličnu sezonu gdje je s Interom osvojio titulu prvaka Italije, a ranije je u karijeri igrao za Tottenham i Ajax. Za reprezentaciju Danske je debitovao 2010. godine.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.