x

fotke GANULE sve

Potresne scene sa sahrane kraljice Elizabete obišle svijet: Princeza Šarlot plakala kao kiša zbog prabake!

Princeza Šarlot je plakala poslije kraljičine emotivne sahrane, a taj trenutak je slomio srca mnogima. Sedmogodišnja princeza je obrisala oči, dok je tješila mama Kejt Midlton nakon što se oprostila od svoje voljene prabake.

FOTO: WPA-POOL / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Mala princeza je bila hrabra i ostala nevjerovatno pribrana tokom cijele ceremonije u Vestminster holu. Vidjelo se kako plače tek kada je kovčeg Njenog Veličanstva spušten u mrtvačka kola kod Velington Arča.

Mnogi su ostali shrvani tim prizorima. Jedan je napisao: "Da li princeza Šarlot plače? Stani!" Drugi je rekao: "Nisam mislio da ću plakati, a onda sam čuo kako kreću gajde i onda sam vidio princezu Šarlotu kako plače dok su smještali kovčeg iz kočija u automobil."

Šarlotin stariji brat, devetogodišnji princ Džordž, takođe je djelovao emotivno tokom sahrane, a princeza od Velsa ga je umirila stavljajući mu ruku na rame nakon što je on protrljao oči. Bio je između mame i tate i Šarlot, a bilo je mnogo emotivnih scena kada su brat i sestra zajedno sa roditeljima ušli u Vestminstersku opatiju.

Očekivalo se da će djeca biti odsutna sa sahrane, ali su princ i princeza od Velsa odlučili da je važno da budu tamo. Mama troje djece Kejt je viđena kako stavlja ruku na ramena svoje najstarije djece dok su ulazili u spomen obilježje. Džordž je bio na slici kako pjeva "The Day Thou Gavest, Lord, Is Ended" dok je stajao između svojih roditelja.

Tada se mogla vidjeti Šarlot kako gleda oko sebe ispod oboda svog šešira dok su ožalošćeni pjevali "The Lord's My Shepherd". U jednom trenutku, oni su stajali pored svoje strine Megan Markl. Porodica je potom zauzela svoja mjesta pored lidera iz cijelog svijeta kako bi se oprostila od britanskog monarha sa najdužim vladavinom, piše The Sun.

Nakon sahrane, Šarlot se pridružila Kamili i Kejt u kolima da prate procesiju do Velington Arč. Džordž je u međuvremenu viđen dok je šetao sa drugim članovima kraljevske porodice.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.