x

iskreno

Potrošila sam svu ušteđevinu za vrijeme korone, ne znam kako ni kad: Katarina Grujić priznala da je ostala bez para!

Katarina Grujić priznala je da je tokom epidemije korona virusa potrošila gotovo svu ušteđevinu.

- Sve što sam štedjela, potrošila sam tokom korone. Nikada više para u životu nisam potrošila nego u ovom periodu. Iako je sve zabranjeno, nema gdje da se izađe, nema šopinga i ništa ne radi, ja sam potrošila sve što sam imala. Gdje i kako, ne znam. Poručivala sam stvari, garderobu, klopu, piće... - rekla je Katarina za "Alo".

Ona je dodala i da se ne obazire na komentare da joj je mnogo lakše da ekranizuje pjesme i kupuje najbolje tekstove jer je iz imućne porodice.


- Ne opterećuju me zlobni komentari, pogotovo ako dolaze od neostvarenih ljudi. Moj otac je jedino platio moj prvi singl "Jedno đubre obično", a sve ostale pjesme i spotove sam sama finansirala - istakla je pjevačica.

Katarina je već mjesecima u srećnoj vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, pa se osvrnula i na to.


- Ne volim mnogo da pričam o tim stvarima i o intimi generalno. Trenutno sam najsrećnija osoba na svijetu i mislim da će me ovo stanje dugo držati, jer smo Marko i ja slični. Veliki je džentlmen, gospodin, a ono što je najbitnije, pored njega se smijem non-stop. Puno pričamo, praktično usta ne zatvaramo, isti smo. Prelijepo nam je, ali ne volim puno da o tome javno govorim, jer znam da ima puno zlih i zavidnih ljudi, koji vole da se miješaju i kojima smeta tuđa sreća. Plašim se da se nešto ne izjalovi i da ne baksuziram - rekla je Grujićeva za pomenuti list.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.