x

Povezivali ih da su u vezi, njegov otac tvrdio da je spavala kod njih u kući: Kija Kockar pustila TV ekipu u stan, pa se odala čiju sliku drži na posebnom mjestu! (FOTO)

Kiju Kockar su više puta povezivali sa Stefanom Karićem, a jedan detalj iz njenog doma je pokazao koliko je ona bliska sa ovim mladićem.

Još dok je boravila u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", mnogi su povezivali Kiju Kockar sa Stefanom Karićem. Često se komentarisao njihov odnos, šuškalo se da su bili u vezi i prije njenog ulaska u rijaliti, ali njih dvoje su te priče demantovali.


Kija je Stefana okarakterisala kao najboljeg druga dečka svoje najbolje drugarice, sa kojim se zbog takvih odnosa nađe povremeno u istom društvu, a na tome se sve završilo. Međutim, ekipa emisije "Premijera" snimila je Kijin dom, a na njenoj novogodišnjoj jelki vidi se fotografija na kojoj Kija i Stefan zajedno poziraju zagrljeni. Sudeći po njenoj frizuri, slika je novijeg datuma.


Da li ova slika govori u prilog tome da su oni postali posebno bliski u međuvremenu ili je među njima ipak bilo nečeg više od prijateljstva, ostaje da se vidi. Inače, Osman Karić, Stefanov otac je tvrdio kako je Kija noć pred ulazak u Zadrugu spavala kod njih u kući:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Glossy)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.