x

Povlačim se sa Jutjuba, brišem sve klipove: Da li je ovo kraj Bake Praseta?

Naš najpoznatiji jutjuber je podijelio sa svojim fanovima jako stresnu situaciju na Instagramu, gdje nije mogao da sakrije svoj bijes.

Boganu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, jutjub je "sabotirao" najnoviji klip tako što ga više ne stavlja u preporučene prijedloge drugim jutjub korisnicima. Tim povodom, Bogdan je snimio više storija gdje je vidno iznerviran.

- Stresira me jer ja izbacim top klip, a jutjub ima neko glupo pravilo i neće ni da provjeri srpske klipove, jer ih boli k.... za nas i onda samo Puf. A ja živim od tih pregleda. Mnogo se nerviram. Mnogo sam lud sad. Ista stvar se desila i sa klipom sa Teodorom. Poslije dva dana, klip ima milion i po pregleda i onda odjednom samo Bam, žuta monetizacija, pregledi stanu. Šta nije u redu jutjube, kome ja treba da dođem na gajbu? 


- Onda ja moram da isključim moentizaciju, znači dobijem nula dinara, ali boli me k.... za to, samo mi daj preglede, ne interesuje me zarada. Ali neće ni preglede da mi daju, a ni zaradu. Pa šta ja da radim onda?! I koliko vremena da nemam ja onda klip? Neću više a snimam na ovoj platformi, povlačim se sa jutjuba. Neću više da snimam. Sve vas volim, ali neću. Povlačim se, brišem sve klipove - zaključio je on na kraju da je to jedino logično rješenje, pa nekoliko minuta kasnije odlučio da se ipak malo iskulira i opusti.

- Malo sam se prestresirano, tako da ću da izliječim tenziju brčkanjem - poručio je Bogdan svojim fanovima. 

.


.

.

.

.

.

.

Izvor: Idjtv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.