x

Povratak Tomovića u rijaliti: Mina Vrbaški skovala plan da vrate Vladimira, evo o čemu je riječ!

Mina Vrbaški i Mensur su se konačno izjasnili u toku pitanja novinara o statusu njihove veze i priznali da su oni u pravoj vezi kao momak i djevojka. Mina je tom prilikom rekla da je sretna sa Mensurom i da vode veoma zanimljive razgovore.

- Prija mi ona, hvala Bogu, ova godina mi je lepo počela - rekla je Mina i otkrila da se ne osvrće na komentrare pojedinih zadrgara koji smatraju da je ova veza samo radi rijalitija.

Onda se javila Marija Kulić da prokomentariše ovu situaciju.

- Mina ima veliku moć manipulacije nad muškarcima. Ona ima moć da ubijedi, ali i on je počeo da sumnja da se Mina igra sa njim, a ja sam mu rekla kada me je pitao da se ona igra sa njim.


- Mina nije spominjala nikakve simpatije prema Mensuru, a kada je Vladimir izašao ona je priželjkivala da se on vrati i sjetila se kako je Aleksandra Subotić vraćena u Zadrugu kada je David započeo vezu sa Anom Korać, a ona se nada da će sada Vladimira vratiti pošto je ona započela vezu sa Mensurom. Ovo je njena igra, ona se ne vezuje za momke - rekla je Marija, a onda se javila Zorica Marković.

- Mina je veoma perfidna i veoma je čudno da je baš Mensura izabrala za partnera, sve ovo je dio njene igre - rekla je Zorica.

- Izvini Mina ja ti takođe ne vjerujem i mislim da si ovo izlažirala sve - rekao je Stefan Karić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.