x

Pozajmila pare da bi spasila Dušana: Tanja Savić platila 20.000 € suprugov dug za dr.gu i kocku!

Tanja Savić platila je 20.000 eura za dugove svog supruga Dušana Jovančevića, koji se zadužio zbog dr.ge i kocke, ekskluzivno saznaje Kurir. Folkerka je bila prinuđena da pozajmi dio novca kako bi pomogla ocu njenih sinova i sačuvala porodicu i čovjeka koga voli.

- Tanja je bila u agoniji zbog Dušanovih problema. Zbog čestih svađa i nesuglasica nekoliko puta dolazilo je i do priče o razvodu braka. Međutim, uspjeli su nekako da prebrode krizu i spasu brak. Jovančević se pokajao što se navukao na narkotike, zbog kojih je zapao u ozbiljne dugove. Njegov biznis u Australiji ne može da pokrije troškove, pogotovo jer su u posljednjih godinu dana potrošili mnogo para pošto žive kao podstanari, a sa strane ostavljaju za nekretninu koju žele da kupe - otkriva naš izvor i dodaje da je pjevačica stvar uzela u svoje ruke kad su počele da stižu prijetnje njenom suprugu.


- Kad su ljudi zahtijevali da im se vrati novac, Savićeva je odlučila da pomogne mužu. Pošto nije imala dovoljno novca jer joj je, u odnosu na ranije, pala cijena nastupa, bila je prinuđena da pozajmi pare od jednog saradnika. Uspjela je da pokrpi sve rupe i vrati oko 20.000 eura, a onda se pobrinula za Dušanovo zdravstveno stanje. Nakon dugih razgovora i raspitivanja, pronašli su idealnu privatnu kliniku za borbu protiv zavisnosti, koja nema mnogo pacijenata. Jovančević je tamo odlično zbrinut i zasad sve ide nabolje. Liječenje za tri nedjelje košta 6.000 eura.

Pozvali smo pjevačicu za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja. Njen portparol poručio nam je da Tanja neće davati nikakve komentare, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.