x

Pozlaćeni namještaj i bašta nasred terase! Zavirite u stanove Branke Sovrlić u Beogradu i Sarajevu!

Pjevačica Branka Sovrlić (63) je jedna od nekolicine estradnih umjetnika koja posjeduje pravo bogatstvo, a od njenih luksuznih nekretnina zastaje dah.

Ona i njen suprug u svom vlasništvu imaju nekoliko stanova i kuća po čitavom Balkanu, ali onaj za koji su najviše vezani i koji važi za njihov porodični dom jeste stan od nekoliko stotina kvadrata u Sarajevu.

Taj stan, ona i muž su naslijedili od njegovih roditelja, a kako kaže pjevačica, uređen je u stilskom maniru i sve je ona sama sređivala, bez pomoći dekoratera i arhitekte.


Ono čime se posebno može pohvaliti jesu razni ukrasi i sitni detalji, kao i mnogobrojni antikviteti koje je donosila sa putovanja na koja često ide sa svojim suprugom.

Svi ti detalji zauzimaju posebna mjesta u vitrinama i o svakom od njih vodi računa, jer su tu uglavnom unikatni detalji. Kako i sama ističe, ljubitelj je velikih prostranih stanova, a njen porodični dom upravo je takav.


Stan je podijeljen po salonima, a osim nekoliko dnevnih boravaka posjeduje kupatilo, dvije sobe, prostor za opuštanje, pa i ogromnu terasu punu zelenila, iako se stan nalazi na drugom spratu.

Ono što je posebno zanimljivo za Branku jeste to da važi za jednu od pjevačica kojoj se nikada nije desilo da se u javnosti dva puta pojavi u istoj odjevnoj kreaciji. Kako je žena koja izuzetno voli specifične krpice, u njenom prostranom domu, našlo se mjesta i za garderober, koji ima čak šest ogromnih plakara.


Ova pjevačica vlasnica je i ogromne nekretnine u Beogradu, koja joj dobro dođe zbog čestih snimanja i obaveza koje ima zbog posla, a kako ističe, na taj stan posebno je ponosna, jer je plod njenog rada.

Stan u srpskoj prijestonici takođe je prostran i posjeduje nekoliko dnevnih boravaka (pri. aut, salona) za uživanje, dvije spavaće sobe, kuhinju, trpezariju, kupatilo i ogroman francuski balkon.


Nekretnina je podijeljena u dva dijela, moderniji dio, i onaj dio koji ona najviše voli, kutak uređen u stilskom fazonu. I ovaj stan je salonac, što znači da je podijeljen iz više prostranih prostorija i veoma su visoki plafoni, što pjevačica jako voli.

U velikoj dnevnoj sobi se osim stilske garniture sa pozlaćenim detaljima, koji je donešen iz Egipta, nalazi i ogroman bijeli kamin nasred sobe, a poseban pečat svemu tome daju i nekoliko kristalnih lustera.


Kao i u Sarajevu, svaki kutak je dobro dekorisan i prepun raznih detalja i antikviteta, koje je Branka donosila iz raznih svjetskih metropola. Posebno mjesto imaju lutke, koje je pjevačica kao veliki kolekcionar skupljala još od djetinjstva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.