x

Pozliće vam od cifre! Evo koju vrtoglavu sumu je Miljana izgubila kad je diskvalifikovana iz Zadruge, a slijedi joj i kazna!

Miljana Kulić je ostala bez 90.000 eura kada je diskvalifikovana iz rijalitija. Razlog tome je to što je prijetila smrću Marku Miljkoviću kao i to što je udarila Nikolu Orozovića.

Sve je počelo kada je shvatila da se njen bivši vjerenik Lazar Čolić Zola muva sa Aleksandrom Nikolić.

- Miljana se posljednjih dana ponašala skroz neuračunljivo i agresivno. Stvar je postala još gora kada je shvatila da njen bivši vjerenik ima mnogo fanova napolju. Zato je u petak potpuno odlijepila i počela da pravi jednu glupost za drugom - priča dobro obaviješteni izvor i nastavlja:


- Miljana se najprije zakačila sa Orozovićem, koji joj je u šali izmakao lejzi beg, pa je pala na pod. Počela je da mu prijeti, a onda ga je udarila pesnicom u glavu. Poslije toga je ušla u sukob sa Markom Miljkovićem.

Cijeli dan ga je pratila i vrijeđala pa mu je na kraju zaprijetila smrću. Zbog toga je izbačena pa je ostala bez honorara od 90.000 eura, a uz to će Pinku morati da plati i paprenu kaznu od 50.000 eura.


Nakon svih uvreda Miljković je upao u apartman Kulićevih i ukrao cigarete da se osveti, Miljana ga je ispolivala vodom i zaprijetila mu:

- Polomiću ti glavu dok budeš spavao. Psihički sam bolesna osoba i ne odgovaram za svoje postupke. Krenula sam kod psihijatra i pijem lijekove, ali mi terapija još ne djeluje - vikala je Kulićeva.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.