x

zamolila ga

Poznata pjevačica bez prebijene pare u patikama zakucala na vrata kod Popovića: Njoj je Saša spasio karijeru i danas je dio estrade!

Pjevačica Indira Radić na početku karijere izdala je dva albuma. Međutim, nakon velikog uspjeha ona je ostala bez novca i pomoć potražila od Saše Popovića.

Saša se jednom prilikom prisjetio kada je prvi put upoznao ovu slavnu pjevačicu i kako je izgledao trenutak kada je došla da potraži pomoć.

"Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla je u produkciju "Zam", onako u patikama, farmericama i rekla: "Je l' možete vi meni nešto da uradite? Ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja". Ja sam rekao da ću joj uraditi album i da se javi prvog septembra", otkrio je Saša prije nekoliko godina u emisiji na Grand televiziji.


Indira se u posljednje vrijeme povukla se iz medija ali ima redovne nastupe. Kako je jednom prilikom rekla, odlučila je da svoje mjesto prepusti mlađima.

"Toliko me je bilo u novinama, po emisijama, davala sam intervjue... Sad imam ozbiljne godine. Nemam ni povoda da se pojavljujem u medijima, a s druge strane, ima toliko mladih ljudi koji treba da nađu svoje mjesto u ovom poslu i prepuštam njima to. Ja sam svoje mjesto našla, hvala Bogu. Sve što od mene možete čuti to je putem pjesama. A ljudima koji prate moj rad obratim se i preko društvenih mreža, opet kad imam neki povod", rekla je pjevačica nedavno.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za moćnu čaroliju koju je bacila dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju tako da će mi se moj muž zauvijek vratiti i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744