x

od pjevača, glumaca do političara

Poznate ličnosti uživale na partiju u okviru Sarajevo Film Festivala! (Galerija)

Na svečanoj ceremoniji u Narodnom pozorištu u Sarajevu sinoć su dodijeljene nagrade Srce Sarajeva najboljim rediteljima i rediteljicama, glumcima i glumicama te dugometražnim igranim, dokumentarnim, studentskim i kratkim filmovima koji su prikazani u okviru Takmičarskog programa 27. izdanja Sarajevo Film Festivala.

To je bio sjajan povod za party u okviru sinoćnje manifestacije, a kojem su prisustvovale brojne eminentne ličnosti iz raznih sfera života. 

Mirsad Purivatra je tom prilikom kazao kako je festival uspio vratiti život na ulice Sarajeva.


"Mislim da smo s jedne strane imali nešto manju ponudu filmova, ali smo imali visokokvalitetne filmove što nas raduje i mislim da je kvalitet filmova koje smo ponudili sarajevskoj publici bio fantastičan", poručio je Purivatra.


Na partiju smo mogli vidjeti i članove ekipe filma "Toma", koji će biti premijerno prikazan na večerašnjem zatvaranju SFF-a. Tako smo zatekli Željka Jokvimovića u društvu supruge Jovane, glumca Milana Marića, kao i Slavena Došlu.


Budnom oku Ekskluziva objektiva nije promakla ni gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karića, koja je bila u društvu svog supruga, te Ibrahima Hadžibajrića, načelnika Općine Stari Grad Sarajevo. Sreli smo i Danisa Tanovića, kao i direktora SFF-a Mirsada Purivatru.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.