x

Poznati i njihovi psi!

Još zanimljivije od statusa romantične veze slavne osobe: odnos koji imaju sa svojim psima. Da, dobro ste vidjeli - psima. Svjetske zvijezde su svoje ljubimce nazvale "krznenim bebama" i čak su otvorili Instagram račune za njih, ti računi, ako možemo dodati, imaju više pratioca nego što ćemo ih mi ikada u životu vidjeti. 

Tu su Amanda Seyfried i njezin voljeni psić, Finn, Kylie i njezini mršavi psi, Obame s Bo-om i Sunnyem, i taj popis se nastavlja i nastavlja. Psećim obožavateljima će biti drago znati da ne samo da smo saznali tko od njih ima pse, već i koje pasmine. Pa je sada jedino pitanje ... kakvog ćete psa vi nabaviti?

The Weekend

The Weeknd je u svoj život doveo dobermana 2017. godine, nedugo nakon njegovog vrlo javnog prekida sa Selenom Gomez. Svjetski tabloidi prenosili su da je novog psa dobio nakon što je već udomio štene sa bivšom djevojkom Selenom Gomez te se navodi da je ona uzela to štene nakon njihovog prekida.


Kendall Jenner

Jednako poput The Weeknda, Jenner posjeduje žestokog, ali slatkog dobermana. Pas je gotovo uvijek na fotografijama s modelom, i možemo primijetiti kako i on uživa u dobrom starom životu na zapadnoj obali.


Kylie Jenner

Kylie posjeduje dva mala talijanska hrta: Normana i Bambija. Ovaj sladak par talijanskih hrtova se pario (Norman je tata) te su dobili još dva šteneta, povećavajući svoju obitelj na četiri člana. Ovi psi su veoma otmjeni te ih je lako držati u kući. Odlični su ljubimci i jasno je zašto su se svidjeli jednoj od najutjecajnijih osoba na svijetu.


Kate Middleton i Princ William

Znamo, princ George je apsolutna zvijezda ove kraljevske obitelji, ali pogledate li njihovog Lupa, znati ćete tko je najsimpatičniji. Navodi se da je princ William prvobitno nabavio svog engleskog koker španijela za svoju suprugu kako bi joj pravio društvo dok je on bio odsutan na Falklandskim otocima u blizini Argentine.


Simon Cowell

“Britain’s Got Talent” sudac obožava svoja tri jorkširska terijera: Freddieja, Squiddlyja i Diddlyja. "Jako volim svoje pse. Vodim ih na praznike, puštam ih da spavaju u mom krevetu, a ponekad jedan uđe i u kadu sa mnom", rekao je za US Weekly. Ovi psi popularni su diljem svijeta te su jedni od najboljih kućnih ljubimaca.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.