x

Poznati kompozitor im poslao pjesmu, Kija i Sloba snimaju duet: Kockareva progovorila o bivšem, pa i svojoj najvećoj želji!

Kristina Kija Kockar progovorila je o duetu koji je trebalo da snimi sa bivšim mužem Slobom Radanovićem. Ona kaže da je više puta pričala o zajedničkoj pjesmi sa Slobom, kao i da je bilo prilika.

"Pričali smo u više navrata o tome otkad smo izašli iz rijalitija. Bilo je prilika. Baš su mi prije neki dan veoma poznati kompozitori poslali pjesmu za njega i mene, ali meni se tu nešto nije složilo, ni tekst, ni melodija, tako da smo to preskočili. Uostalom, mislim da nije vrijeme za to", izjavila je pjevačica, dok je na pitanje o pomirenju sa Slobom kratko i jasno odgovorila:

"Ne!"


Kija je dodala da ima veliku želju da se ostvari kao majka.

"Želim da se ostvarim kao majka. Što se tiče karijere neka sve ostane kako jeste, a na privatnom planu želim da ostvarim neke stvari", dodala je Kristina i priznala da nema simpatiju, kao i da je slobodna djevojka.

"Nekako sam se navikla da budem sama. Muškarci koji me trenutno privlače su lojalni. Svjestan sebe i svjestan mene. Nigdje ne izlazim, a kada izađem sam izolovana, uvijek idemo na mjesta gdje niko ne može da mi priđe", zaključila je Kija.

.

.

.

.

.

.

.

..


(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.