x

Poznati psihijatar upozorava: Kiji Kockar je hitno potrebna stručna pomoć! U takvom stanju bi mogla da presudi Slobi!

Psihijatar Jovan Marić strahuje da će Kija Kockar i Sloba Radanović završiti tragično, pa je pokušao da preduhitri kobni ishod. Naime, on smatra da je pobjednici druge sezone rijalitija "Zadruga" hitno potrebna stručna psihijatrijska pomoć.

Čuveni doktor kaže da ga incident koji se u srijedu ujutru dogodio između rijaliti zvijezda podsjeća na zločin iz 2010. godine, kada je maneken ubio pjevačicu pa sebe u njenom stanu na Voždovcu.

Marić smatra da je pobjednici "Zadruge" preko potrebna stručna pomoć i plaši se da bi ona bila u stanju da ubije bivšeg muža.

- Moguće je da se u ovom slučaju ponovi ono što se desilo Kseniji i Kapisodi. Ne smijem to da tvrdim, ali mi Sloba i Kija djeluju baš tako. Njoj svakako hitno treba stručna, psihijatrijska pomoć. Kada je otišla kod bivšeg u stan i uzela nož, bila je pijana. Svako ko se toliko napije da je u stanju da nekoga ubije mora da potraži stručnu pomoć - kaže jedan od najpoznatijih psihijatra u Srbiji.


On napominje da je u svojoj praksi imao slične situacije među supružnicima.

- Imao sam slučajeve gdje mi je pacijentkinja rekla da hoće da ubije muža. Govorila je: "Odrobijaću ja njega." Onda sam joj postavio pitanje vrijedi li da provede 10 godina u zatvoru zato što je ubila osobu koja joj je zagorčavala život. Rekao sam joj da je bolje da pronađe drugog partnera, a to isto bih savjetovao i Kiji. Češće se dešava da muškarci ubiju žene, ali ima i dosta obrnutih situacija - objasnio je psihijatar.

Marić je ubijeđen da je Kija nasrnula na Slobu zato što među njima nisu raščišćeni računi.


- Između Kije i Slobe ostalo je mnogo taloga, prevare, ali i strasti. Obično svi ti učesnici rijalitija stalno moraju da povećavaju dozu skandala da bi bili zanimljivi za javnost, pa su tako i ovo dvoje. Postoji nešto što se zove "vještina raskida". To je jako važna stvar. Onaj koji raskida mora to vješto da izvede da se ne bi završio kobno. Sjetite se Ksenije Pajčin i Kapisode. Ona je po medijima izjavljivala da je "Filip glup" i očigledno je kod njega probudila osvetu. Zato je ubio i nju i sebe - zaključio je Marić.

On savjetuje kako što bezbolnije raskinuti vezu.

- Pokažite partneru da ste idiot i kreten. Ako mu prikažete da ste divni - nikad vas niko neće ostaviti. U glavi onoga koga ostavljate treba da sazri ideja: "Dobro je što sam se na vrijeme riješio ove budale." Raskid je jedna velika vještina, a ljudi uopšte toga nisu svjesni - zaključuje Marić.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.