x

gala slavlje

Poznati stigli na Anastasijino slavlje: Prijovićka došla sa Filipom, tu su Viki i Taške, evo šta je slavljenica dobila od gostiju!

Kćerka folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović proslavlja 23. rođendan u jednom beogradskom restoranu.

Veliki broj zvanica stigao je na slavlje, a među njima su pjevačica Marina Visković, Žika Jakšić, Aleksandra Mladenović, manekenka Tamara Kalinić, sin Lepe Brene Viktor Živojinović sa djevojkom Sandrom Miljaković, kao i mnogi drugi.


Foto: Kurir

Kako saznajemo, Anastasijin najbolji prijatelj Stevan donio joj je haljinu na poklon, dok je Aleksandra Mladenović odlučila da koleginicu obraduje nakitom.

Ceca je među prvima stigla sama gala žurku, dok je njen dečko Bogdan Srejovič došao drugim kolima zajedno sa Bogdanom Rodić i djecom Cecine sestre Lidije Ocokoljić.


Pjevačica Elma Sinanović biće specijalna gošća na slavlju.

"Tasa je poželjela da joj budem specijalan gost. Tražila je da joj pjevam neke svoje stare pjesme koje sam morala da preslušam", rekla je ona.


Cecina kuma, Viki Miljković došla je sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom. 

Anastasija je vidno raspoložena pozirala okupljenim fotorepoterima, a za ovu priliku izabrala je kratku žutu haljinu.


Ona je poručila gostima da uživaju, ali i naglasila je da moraju popiti koju čašicu. 

Novinari sa lica mjesta javljaju da je Veljko Ražnatović uveliko na proslavi, ali je ušao na sporedni ulaz, kako bi izbjegao fotoreportere.


Pjevačica i Anastasijina drugarica, Aleksandra Prijović, stigla je u društvu supruga Filipa Živojinovića. 

Na proslavi se pojavila i pjevačica Anđelina.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.