x

Poznati tuner sredio Opelovu limuzinu

VE je manje "normalnih" automobila, a među njima je emocionalan dizajn s odgovarajućom konjicom ispod lima gotovo nemoguće naći izvan premium ponude.

Kao jedno prikriveno iznenađenje dolazi Insignia, nedavno lansirana nova generacija Opelove krstarice.

Atraktivno skrojenog odijela, spada u red bolje osmišljenih pripadnika segmenta koji bi, poput monovolumena, mogao uskoro postati ugrožena vrsta.

Ljubitelji nešto starijih Opela znaće dobro što u njihovoj ponudi znači GSi. Najbolje je to što Opel nudi, a još od "kadže", to je dovoljno i da izmami osmjeh. Istovremeno, Insignia je i odlična podloga za tuning.

Tako Irmscher nudi detaljnu preradu, a između ostalog donosi novu prednjicu i 20-inčne naplatke u dva dizajna. Priznajte, ovaj Opel izgleda jako dobro. Renomirani tuner je stvari začinio dodatnim spuštanjem za oko 30 mm, a pritom je dodao i poneki detalj u krom finišu.

Fotografije interijera nisu dostupne, ali ne treba sumnjati u dobar ukus i potpunu promjenu.

 Tuner zasad otkriva da su sjedala prevučena finom kožom, a pragovi dobili lajsne od nehrđajućeg čelika.

A diralo se i ispod poklopca. 2.0 turbo benzinac je dotjeran pa u konačnici daje oko 280 KS. Nije strašno povećanje, ali je dobrodošlo. Oni skloniji dizelašima trebaju znati kako postoji i takva GSi izvedba. U tom slučaju 2.0 twin-turbo daje 210 KS i 480 Nm i također ima osam-stupanjsku automatiku u kombinaciji pogona na sve kotače.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.