x

otkriveno

Poznato kada će Luna Đogani izaći iz bolnice!

Rijaliti zvijezda i pjevačica, Luna Đogani Miljković, juče se porodila u Narodnom frontu i na svijet donijela djevojčicu Miju Miljković.

Đoganijeva je primljena u bolnicu sa bolovima. Porođaj je krenuo prirodnim putem, ali se na kraju porodila carskim rezom. Beba i novopečena mama se sada super osjećaju i sve je prošlo u najboljem redu.

Kako mediji ekskluzivno prenose, Đoganijeva će porodilište napustiti u subotu, preko dana.


Izvor veoma blizak porodici rekao  je da do tada mora da ostane da leži u bolnici sa bebom, a već za vikend uživaće u svom domu uz Marka, kome je, zbog situacije sa koronavirusom, zabranjeno da je posjećuje u bolnici.

Ponosni otac i suprug Lune Đogani Miljković, Marko, saopštio je da će Lunči do kraja nedjelje već biti u svom domu na Novom Beogradu.


- Moći ću da ih vidim tek za 2-3 dana. Moraju malo da budu u porodilištu, da se Luna vrati u normalu jer ipak je to prvi put da se porađa. Već sam vidio bebicu preko snimka, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar. Ja sam oduševljen i jedva čekam da je uzmem u naručje - rekao je Marko.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.