x

saobraćajna nesreća

Poznato stanje vozača koji je upravljao kamionetom Kuće od srca: Zoran operisan u kraljevačkoj bolnici, novi detalji nesreće!

Vozač Zoran S. (31) iz Šapca, koji je upravljao kamionetom koji se u petak sudario sa kamionom “skanija” u Lađevcima kod Kraljeva, nalazi se i dalje u teškom, ali za sada stabilnom stanju, rečeno je Kuriru u kraljevačkoj bolnici.

U bolnici nam je rečeno da je vozač kamioneta Zoran S. zadobio frontalni kosi prelom glave i prelom desnog maksilarnog sinusa, kao i frakture rebara.

On je u petak operisan zbog rupture slezine i nalazi se i dalje na intenzivnoj njezi kraljevačke bolnice.

Jasmina M. (47), organizatorka emisije “Kuća od srca”, koja se takođe nalazila u kamionetu, podlegla je u petak povredama u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu.


Jasmina je bila živa kada je stigla u bolnicu, ali je imala brojne povrede i prelome po cijelom tijelu. Hitno je prebačena na reanimaciju, ali je, uprkos naporima ljekara da je spasu, ubrzo preminula.

Podsjećanja radi, teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila organizatorka emisije “Kuća od srca” dogodila se u petak, oko 11 časova, u selu Lađevci, na dionici puta Kraljevo - Preljina.


Do udesa je došlo kada je kamion “skanija”, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naletio na kamionet “fijat” beogradske registracije u kojem su se nalazili članovi ekipe poznatog televizijskog serijala “Kuća od srca”, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.


Od siline udarca kamionet je odletio u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu seoskog fudbalskog terena.

Teško povrijeđenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su vatrogasci i oni su potom sanitetom transportovani u kraljevačku bolnicu.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.