x

sedam godina od tragedije

Poznatu starletu pronašli mrtvu u uništenom autu: Sve se desilo prije 7 godina na putu do Beograda, tragedija je tada potresla region!

Prije nešto više od sedam godina, poznata starleta Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu.

Policija je pronašla slupani "golf", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.

U vozilu je bilo tijelo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je riječ o starleti i pjevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.


"Golf" je nađen na mjestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je riječ o saobraćajnoj nesreći i da je  sletjela s puta.

Ona je od 10. decembra bila nedostupna na svim telefonima od kada se smatra da je nestala.


Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, prenijeli su tada mediji.

Policijski izvori MUP-a Srbije uradili su dodatne provjere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali na žalost, Slađana je nađena tek par dana kasnije.


Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana.

Od imena sa estrade primijećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala duetski hit "Silikoni i kubicu".


Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a karijeru pjevačice počela je duetom sa Đusom.

Slađana je bila još jedna žrtva nesavjesne vožnje i neprimjerene brzine, te stoji kao opomena svima: "Ne brže od života!"

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.