x

otvorila dušu

Pozvala sam Ivana čim sam došla u Beograd: Miljana Kulić otkrila šta joj je Marinković rekao za sina! Mariji se stanje pogoršalo, ispričala detalje bolesti!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić suočila se sa zdravstvenim problemima svojih roditelja, Marije i Siniše Kulića. Njen otac prije dva mjeseca imao je operaciju grla, dok je majka operisala kancer limfnih žlijezda. Dkelovalo je da situacija ide nabolje, a Kulićeva je sada otkrila kako stvari trenutno stoje.

- Samo nas je Bog pogledao da je mama kad je izašla iz rijalitija odvela tatu kod ljekara i slučajno otkrila bolest. Tata je pao u depresiju, nije se uopšte kretao, nije htio da jede, pa je smršao jako. Tome je doprinijela i operacija raka grla i zračenje, ali vjerujem da će sve biti super. Planiram da posjetim jedan manastir u Crnoj Gori - izjavila je Miljana koja je zatim otkrila i da joj je majka u veoma lošem stanju.


- Mami su eritrociti i leukociti dosta pali, pa je treća hemioterapija odložena. Sad čekamo da joj se popravi krvna slika da bi mogla da nastavi liječenje. Toliko me je problema sačekalo u spoljnom svijetu da mi, vjeruj mi, rijaliti nedostaje. Ja se tamo odmorim od svega, nemam prave životne probleme. Sreća u nesreći je samo to što sam dosta para zaradila, pa ako treba za lijekove i liječenje, možemo to da priuštimo. Od ovog honorara sam planirala da kupim stan, da stavim Željku na račun ali to je propalo. Sav novac je za roditelje ako bilo šta zatreba, ako se mora u Tursku ili Njemačku na dalje liječenje, a u sljedeću sezonu ulazim da zaradim za sina i sebe - odlučna je Kulićeva koja je priznala da se kaje što je Ivanu Marinkoviću nedavno poslala poruku i pitala ga da vidi sina.


- Ja sam ispala retard, zvala sam Ivana umjesto da je on okrenuo moj broj kad je izašao iz rijalitija da pita za dijete. Bila sam u Beogradu i okrenula sam ga. Rekla sam da sam sa Željkom i pitala sam da li ima potrebu da vidi dijete, a on mi kaže da ima svoj život i obaveze. Kao, mora da se konsultuje sa advokatom. Zvao me poslije toga i kaže da ne može da vidi svog sina. Iskreno, u početku mi je bilo baš teško, boljelo me je što je takav prema svom djetetu, a sad sam već oguglala na njegovo ponašanje. Željko ima dobru dušu kao i ja. Neće ništa da pojede sam, sve dijeli. Vezuje se za ljude, sve voli. Hvala Bogu pa je povukao na mene - izjavila je Miljana za "Svet" prenose mediji koja je objelodanila i da njene sestre odlaze u Ameriku.


- Ana ide sigurno da studira, a možda će i Tijana. Ona je završila Ekonomski fakultet, a Ana drži individualne treninge. Zarađuje svakog drugog dana po 200 eura. Njeni treninzi sa ishranom su 60 eura. Ima uspješne klijente, baš lijepo zarađuje.

A na kraju razgovora, Miljana se osvrnula i na odnos sa Lazarom Čolićem Zolom s kojim, kako tvrdi, više nema ništa.


- Ja sam se skroz ohladila od njega, ne zanima me. Slobodna sam u svakom smislu, ali niko mi se ne sviđa. Neću po putu da tražim simpatiju, ona se desi ili ne - iskrena je, dok kako kaže, s Mišelom se samo šalila:

- Ja u rijalitiju nisam imala emocije prema Mišelu, samo sam se sprdala, a on je zahvaljujući mojoj priči ostao do kraja. Ispao bi dosta ranije. Svako ko se zalijepi za mene ide do finala, kad sam ja budala pa dozvoljavam previše ljudima.

.

..

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.