x

lukasu nije lako

Prava istina o odnosu bivšeg direktora Granda i folk zvijezde: Popović tražio od Lukasa 200.000 eura kamate!

Čini se da folk zvijezda Aca Lukas ne može da pronađe mir u 2020! Uprkos činjenici da radi na novom albumu, koji će sudeći po onome što je nedavno izjavio na pres konferenciji biti jedan od najboljih u njegovoj karijeri, oko Lukasa se u posljednje vrijeme dešavaju samo skandali!

Napadaju ga, vrijeđaju i na sve moguće načine pokušavaju da ga diskredituju, međutim, to im nikako ne polazi za rukom. Poput Feniksa, najveća muška muzička zvijezda se uvijek podigne iz pepela!

Ovog puta, poput bombe u domaćim medijima odjeknula je priča da Aca Lukas duguje ozbiljnu sumu Saši Popoviću, nekadašnjem direktoru „Grand produkcije“. Spekuliše se da se radi o pola miliona eura, koliko je folker dobio od Popovića kako bi vratio dugove u koje je zapao 2016.


Naime, sve stvari koje Lukas ima u svom stanu, kao i sam stan, navodno se vode na ime Saše Popovića, pa samim tim izvršitelji koju su prije mjesec dana došli da popisuju stvari zbog takođe navodnog duga koji Lukas ima prema kontroverznom Dejanu Popoviću Tigru to nisu mogli da učine.

Kako „Alo!“ saznaje, ova priča je samo donekle istinita, a kako tvrdi naš izvor, Aca duguje Saši još 120.000 eura, što je zapravo jedan dio kamate koju mu je Popović tražio kada je Lukas od njega pozajmio 500.000 eura!


- Saša je Lukasu pozajmio pola miliona eura kada je imao veće finansijske probleme i to Aca nikada nije krio. S druge strane, folker nije želio da priča da je potpisivanjem ugovora sa Popovićem o povratu novca u periodu od tri godine morao da mu vrati 40 odsto kamate na cjelokupan iznos, što je još 200.000 eura - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Lukas je do sada vratio 580.000 eura i ostao je dug od 120.000 eura, koje bi folker svakako vratio, jer on nikada nikome nije ostao dužan i uvijek je ispunjavao svoja obaveze. To što je tada imao finansijske probleme dovelo je do toga da potpiše kamataški ugovor sa Popovićem - kaže naš izvor.


Kako bismo provjerili tačnost informacija, pokušali smo da kontaktiramo sa folk zvijezdom, međutim, Lukas je bio nedostupan do zaključenja broja. S druge strane, njegov menadžer Saša Mirković bio je voljan da otkrije detalje ugovora koji je Lukas imao sa Popovićem.

- Tačna je vaša informacija da je Lukas 2016. potpisao ugovor sa Sašom o pozajmici od pola miliona eura, ali isto tako je po tom ugovoru bio dužan da mu za tri godine vrati 700.000 eura. Jasno vam je da je u pitanju klasična kamata. Aca je vratio 580.000, a ostalo je još 120.000 eura duga - rekao je Mirković, a onda poentirao.

- S obzirom na to da se i moje ime često spominje kada se govori o tim odnosima, predlažem Popoviću da mi vrati 8.880.000 eura, koliko mi duguje, a ja ću da ga častim kamatu. Ako nema novca, možda bi trebalo da pozajmi od svojih partnera Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, koji su osvjedočeni banditi - rekao je Mirković za „Alo!“.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.