x

Prava istina o raskidu Lune i Marka: Kriju sve od fanova, svađaju se, histerišu, a evo kakva je Anabelina uloga u tome!

Luna Đogani i Marko Miljković su navodno raskinuli vezu neposredno prije izlaska iz druge sezone rijalitija Zadruga. Oni su ubrzo nakon toga izgladi odnose, pomirili se, a sudeći po njihovim izjavama u prethodnih šest mjeseci koliko je od tada prošlo, njima u vezi cvjetaju ruže.

Ipak, fanovi su primijetili da njihov odnos nije isti.

"Ma, od njih dvoje nema više ništa, vjerujte mi. To je puklo još davno, doduše ne baš zvanično, ali pitanje je dana. Znam i sam koliko se svađaju u posljednje vrijeme, bukvalno non-stop, i oko gluposti, sitnica, ali i nekih krupnijih stvari. Ohladili su se, to vidimo mi, koji smo non-stop sa njima, ali vidim da su primijetili i ovi njihovi fanovi, gledaoci... Ma, znate nju, ona ništa ne može da sakrije, u očima joj se sve vidi", kaže izvor blizak Luni.


"Svađaju se, raspravljaju non-stop, on joj popuje... Ali i ona se promijenila, u smislu - više mu ne ćuti i ne trudi se da mu u svemu povlađuje, kao u "Zadruzi", već i ona udara kontru. Baš se svađaju! Ma, ni ne viđaju se kao prije - ona je stalno s Anabelom, ide na snimanja, cima se oko nastupa, putuje, a on oko ovog njegovog brenda garderobe... Baš se vidi da to više nije to, vjerujte mi pitanje je dana kad će pući. Svako svoju politiku vodi! Oni sve to i kriju, još uvijek nisu prelomili niti bilo kome šta pričaju, jer znaju kakav bi haos uslijedio kad bi priznali da su raskinuli. To je gotova priča. Pa, evo bacite pogled na neke njihove intervjue u posljednje vrijeme, ranije su na sva zvona pričali o svojoj ljubavi, a sad jedva i da spomenu jedno drugo. Čak sam čuo i da Luna neće ići sutra u Brus, na slavu kod Miljkovića, a znate i sami koliko je poštovala njegovu mamu Nedeljku i koliko je njegovala blizak odnos s njom... Kao, ne može da stigne zbog obaveza, ali meni tu nešto ozbiljno smrdi", zaključio je izvor.

U prilog tome govori i emisija u kojoj je Luna bila gost, a Marko se uključio i to je bila neka vrsta iznenađenja za Đoganijevu. Ona zbog toga nije bila sretna, a dok je on komentarisao kako se oni vrlo često svađaju, ona se pravila da ništa ne čuje i nije mu odgovorila na pitanje koje joj je postavio.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.