x

Prave dream team oko Miloša Teodosića ! Virtus se ne šali: Hoće MVP-a, NBA šampiona i bivšeg centra Reala!

Virtus ima namjeru da u narednim godinama postane evropska sila, a u tom projektu ključan je "genije" Miloš Teodosić.

Virtus je nakon godina ulaganja konačno uspio! Predvođeni MVP-em finala Milošem Teodosićem osvojili su Evrokup i uspjeli da osiguraju mjesto u Evroligi naredne sezone. 

Nakon završene takmičarske godine trener Serđo Skariolo je javno rekao da je Miloš Teodosić "genije" i da će biti ključni igrač tima i u Evroligi, a sada on zajedno sa stručnim štabom i sportskim sektorom planira da okruži srpskog plejmejkera brojnim zvijezdama.


Nekoliko epizodista je već otišlo iz Virtusa i jasno je da će na njihovo mjesto doći kvalitetniji igrači, a najzvučnija meta je Serž Ibaka. Nekadašnji NBA šampion i provjereni veteran koji već 13 godina igra u najjačoj ligi svijeta već ima iskustvo igranja u Evropi, a Virtus će probati da ga ubjedi da zaigra Evroligu.

Tim iz Bolonje želi i dva ozbiljna domaća igrača, pa tako traže Ahilea Polonaru koji trenutno igra finale turskog prvenstva za Fenerbahče pod trenerom Aleksandrom Đorđevićem. Drugi Italijan koga žele je MVP tamošnjeg prvenstva Amadeo Dela Vale. 


Meta Virtusa je i nekadašnji centar Real Madrida Džordan Miki koji je protekle dvije sezone proveo u Rusiji gde je igrao odlično. Sada mu ističe ugovor sa Zenitom i sasvim je sigurno da će promjeniti sredinu. 


(Mondo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.