x

Pravi muškarci nikad ne rade ovih sedam stvari!

Nijedna žena ne želi da bude mama svom dečku. Ali, ponekad je teško isprve znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite šta pravi, odrasli muškarci nikada ne rade…

#1 Ne izbjegavaju probleme

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju im pronaći rješenje.

#2 Ne kritikuju

Kritiziranje je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

#3 Ne boje se da pokažu emocije

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne boje ih se pokazati i podijeliti s boljom polovinom.

#4 Ne zanemaruje vas

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, naprotiv, pokušaće vas što bolje upoznati s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

#5 Zreli muškarci poštuju žene

Smatraju se ravnopravnim ženama i stalo im je do međusobnog poštovanja i kompromisa u vezi. Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem porodiljskog dopusta umjesto partnerice, ako je to pametnija odluka.

#6 Ne svađa se s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog bi se dana tako mogli odnositi i prema vama ili možda prema vašoj djeci.

#7 Ne žive iz dana u dan

Odrasli i zreli muškarci imaju ciljeve i znaju šta žele da naprave od svog života. Oni ne žive iz dana u dan, nego marljivo rade kako bi sebi i svojoj porodici osigurali sigurnu i lijepu budućnost.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.