x

Praznična čarolija u domu Selme Bajrami!

Pjevačica Selma Bajrami uveliko se priprema za predstojeće praznike koje će provesti radno u Americi, ali kako kaže svaki slobodan trenutak koristi da se posveti sinu Darisu.

- Za svako dijete zimski period je najljepši dio godine jer tada vlada ona pozitivna praznična atmosfera, a moj sin se posebno raduje kada zajedno okitimo jelku, spremimo praznične kolače , moram priznati da je vješt u kuhinji i da rado mi pomaže da ukrasimo male jelke i deda mrazove od čokolade. Svih ovih godina uspjela sam da odgajam u duhu da materijalne stvari nisu važne u životu, već porodica, prijatelji i ljubav, i drago mi je što uspijevam u tome, tako da je Daris sretan kada ispod jelke vidi i paketić sa slatkišima jer kako on kaže deda mraz mu je donio sladak poklon jer je bio dobar tokom cijele godine. Ja sam zaista sretna majka - rekla je Selma Bajrami.

Koliko pjevačicin sin plijeni kao i njegova majka pokazatelj je instagram, gdje Selma dijeli praznične čarolije iz svoga doma i vrijeme koje provodi sa svojim sinom, a fanovi nižu slatke poruke ali za najmlađeg i najslađeg člana Darisa.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.