x

ne propustite

Praznična čarolija u Importanne centru i Mirisni Winter Lounge by Orbico!

Ovog decembra na platou Importanne centra očekuje vas prava praznična čarolija! Grad Sarajevo, tačnije plato ispred tržnog centra Importanne, od 10.12.2021. godine će biti bogatiji za još jedan vid zimske čarolije, a riječ je o kupolama u kojima će svi posjetioci imati priliku da popiju piće, slušaju sami svoju muziku, druže se, organizuju neki poslovni ili društveni događaj u naredna tri mjeseca.

Na platou će biti postavljeno 15 kupola, a planirano je da u ovom prostoru budu kafići na otvorenom gdje imate priliku da uz savršene Veito grijalice doživite sve čari zimske i praznične idile. Mirisni Winter Lounge by Orbico, kako je nazvan, bit će otvoren 1o. decembra i trajat će do 10. marta 2022. godine. Stoga vas pozivamo da nas posjetite, odaberete vašu omiljenu kupolu, odaberete svoj žanr muzike koji želite slušati i ove zime prepustite se zimskim čarima i idilama na način koji se sviđa samo vama! Više informacija o samim kupolama i mogućnostima koje nude uskoro će biti dostupno na instagram profilu Winter Lounge i kupole.ba. Za sve ugostiteljske usluge pobrinut će se Marcafee d.o.o.!


Da Winter Lounge by Orbico nije sve što ove zime možete pronaći u našem centru svjedoče i mnogobrojne ponude, popusti i noviteti Importanne centra.

Od 02.12.2021. godine bogatoj porodici raznih brendova Importanne centra pridružio se i lanac francuskih pekara Bonjur Artisan Food na etaži +1/Mezanin, stoga požurite da ih posjetite jer što vam ova divna pekara može ponuditi jeste svijet najboljih kroasana, francuskih peciva, preukusnih salata, sendviča, zdravih kolača i svježe cijeđenih sokova!


- Kvalitet, okus i najviše standarde u proizvodnji hrane najozbiljnije shvatamo. Zato smo u sklopu Bonjour Artisan Food tima okupili vrhunske nutricioniste, pekare, kuhare i slastičare koji će vas svakodnevno ostavljati bez daha svojim specijalitetima, a u proizvodnji, koju po HACCP principima poslovanja kontroliše neovisni laboratorij, koristimo samo najsvježije i najkvalitetnije prirodne sastojke probranih proizvođača i distributera - navode iz Bonjur Artisan Food-a!


U Cosmetic market poslovnici u Importanne centru ovog Petka vas čeka MAGIC FRIDAY gdje vam poručuju da ovaj Petak ne smijete biti izuzetak te vas pozivamo da budete dio CM Shoping euforije, na sniženju su sve kategorije. U Frizerland-u potražite posebne ponude i akcije a u prodavnici Penti BiH nove praznične kolekcije. Samo u Carpisa & Carpisa Go prodavnicama čekat će vas nezaboravni popusti a u Fiona butiku popusti i do 50% na kompletan asortiman. U Lindex ,Ulla Popken, Tiffany, Blukids prodavnicama čeka vas veoma bogata ponuda novih zimskih kolekcija. U 5th Avenue Multibrand concept store-u možete pronaći veoma bogatu ponudu italijanske modne obuće modne kuće Federica Lancioni, a koje su izrađene od 100% kože, stoga posjetite njihov store na +1/Mezanin Importanne centra. Inoma concept store vas ni ovog puta neće ostavit bez prazničnih iznenađenja!


Parketi Unipan za svaku sezonu pripremaju posebne akcije, a La donna & Alex Max Gerry Weber za Vas je pripremila nevjerovatne nove kolekcije kao I dosta bogatiji asortiman. Ne propustite i posebne ponude kao i nove kolekcije u vašem i našem "Cesars Importanne", "Margo", Hello Baby”, Kare Sarajevo, Vicko BH, Inn Sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, CM Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.


Sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta čeka profesionalni tim u frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge našeg kozmetičkog salona "Selawy", a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin! Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran "The Place", "Milkman House", "Marcaffe", "Coffee 04" i "Caffe Ambienta". Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila. Vaš Importanne centar – centar modernog življenja!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.