x

Prebogata pjevačica žali za potomstvom! Branka: Džaba mi što sam milionerka kad nemam djecu!

Pjevačica Branka Sovrlić na snimanju jednog novogodišnjeg programa otvorila je dušu za Srpski telegraf i ispričala da će umrijeti sa žalom što nije rodila bar jedno dijete.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali voljela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila djecu, odnosno bar jedno dijete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - iskreno kaže Branka.

Sovrlićka je istakla da uprkos tom nedostatku koji je pohranila u dubini duše osjeća zadovoljstvo i sreću zbog svega što je postigla do sada, za svoje 62 godine.


- Ostvarena sam kao pjevačica koja ima vanvremenske hitove poput pjesama " Lido, Lido, Lidija" i "Tebe nema", a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran na Baščaršiji u Sarajevu, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Srećna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali djecu nas je još čvršće vezalo - istakla je pjevačica.


Kako je uvijek držala do sebe i bila uvijek shodno situaciji dotjerana, Branka pati što ljubav prema modi i haljinama, kojih ima nebrojeno, nije mogla da prenese na kćerku. Međutim, ona trenutno ima unuke svog brata kojima je privržena kao da im je rođena baka.

- Iako nemam svoju djecu, tako doživljavam djecu i unuke mog brata, koji mi je umro u februaru ove godine. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, vjerovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu - kaže Sovrlićka.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.