x

Predstavljamo Nokia 105 4G – ostanite povezani s najpovoljnijim 4G Nokia običnim telefonom

4G najpovoljniji do sada – donosi povezivost i kvalitetu za sve

HMD Global, dom Nokia telefona, predstavlja najnoviji i najpovoljniji 4G Nokia obični telefon do sada. S VoLTE HD glasovnim pozivima 2 , Nokia 105 4G učinit će razgovore besprijekornim. Florian Seiche, CEO, HMD Global je rekao:  

„Kao tržišni lider u proizvodnji običnih telefona, iskustvo nam je tokom godina dalo neprocjenjiv uvid u to što ljudi trebaju kako bi bili svakodnevno povezani. Važnije je nego ikad prije da osiguramo da naši telefoni podržavaju 4G povezivanje, a ovaj je telefon spreman za budućnost. Nokia 105 4G svidjet će vam se upravo zbog toga, pristupačne je cijene tako da možete ostati u kontaktu sa svojom porodicom i prijateljima. A s novim modernim dizajnom, neporecivom trajnošću i dugotrajnom baterijom, Nokia 105 4G bit će investicija u koju možete vjerovati i zadržati je duže."

Lako se koristi

Obični telefon nikada nije bio ovako lagan za korištenje. Zbog povećanih izbornika ikone i fontovi se čine većim, a navigacija jednostavnijom tako da u trenu možete pronaći željenu aplikaciju. Uz funkciju čitanja teksta na glas 3 , Nokia 105 4G može čitati vaše tekstualne poruke kako bi vam dala do znanja koju aplikaciju upotrebljavate, što znatno olakšava navigaciju telefonom. 4G povezanost osigurava da ovaj telefon sa funkcijama prima velike brzine, a s VoLTE HD pozivima vaši će razgovori biti kristalno jasni. Pojednostavljujući tehnologiju, Nokia 105 4G nastoji biti jedan od najkorisnijih i najpristupačnijih mobilnih telefona na tržištu.

Kvaliteta kojoj možete vjerovati

Nokia 105 4G ispunjava standard koji su očekivali kupci Nokia telefona, sa svojom pouzdanom baterijom od 1.020 mAh i mješavinom klasičnog dizajna s modernim preokretom koji je stvoren da traje.

Nokia 105 4G dolazi u tri različite stilske varijante boja, plavoj, crvenoj i crnoj. Iako je dovoljno mali da ga po potrebi ubacite u džep, Nokia 105 4G telefon je koji nećete htjeti sakriti.

Funkcije kojima ćete se vraćati

S bežičnim i žičnim FM radiom i 3,5 mm audio priključkom možete u pokretu slušati svoje omiljene radio emisije. To je uređaj koji će vas držati nasmiješenim, uz igre u kojima može uživati cijela porodica i uključujući igru Zmija! Nokia 105 4G više je od pukog telefona; prepun je modernih osnovnih stvari koje želite, a nema ništa što ne želite.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.