x

Predstavljena kolekcija brenda "QueenS"

​Ljubitelji mode su u Banjaluci imali priliku da prisustvuju predstavljanju prve kolekcije naziva "My Secret Dream", novog domaćeg modnog brenda "QueenS", iza kojeg kao idejni tvorac stoji Sanja Todorović-Vujičić.

Tim profesionalaca je uz puno pažnje i ljubavi oživio viziju elegantne, prefinjene i sofisticirane žene iz Sanjine mašte.

Želja kreatora bila je da prije svega ukaže na potencijal domaćeg modnog dizajna, te da kroz vlastitu liniju odjeće predstavi imidž i stil koji prati svjetske trendove. Ideja brenda je osmišljena kao balans između klasičnih bezvremenskih modela i upečatljivog dizajna, koji predstavljenim komadima daju eleganciju sa savremenim pomakom. Upravo iz njene inspiracije nastala je ideja o vlastitim kreacijama. Opredjeljenje brenda "QueenS" je visok kvalitet i bezvremenska elegancija. Sva odjeća ovog brenda je unikatna, ručno šivena, od kvalitetnih italijanskih tkanina. Reviji je prisustvovala Jasmina Zečević, konzul Srbije, i druge poznate zvanice iz privrednog, društvenog i kulturnog života BiH.

.

.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.