x

PRIREDILA SPEKTAKULARNU ATMOSFERU

Preduskršnji spektakl sa Janom Todorović u Slavoniji: Atmosfera za pamćenje u klubu IQ! Repriza u decembru...

Nakon dugoočekivane najave, klub IQ iz Slavonskog Broda konačno je ugostio folk zvijezdu Janu Todorović. Svi stolovi u klubu za ovaj preduskršnji spektal danima prije bili su rezervisani. Pravi haos i pometnja je nastao izlaskom na scenu kraljice diskoteka. Publika iz svih krajeva Hrvatske i dijaspore horski u sav glas pjevala je njene pjesme.

.

Iz minuta u minut redala je svoje hitove. Nakon završetka koncerta uslijedila je opšta navala za fotografisanje i razne selfije. Jani kao pravom profesionalcu nakon višečasovnog pjevanja nije bilo nimalo teško da ispoštuje sve svoje fanove. Svi su bili prezadovoljni koncertom, komentari oduševljena čuli su se na sve strane.

.


-Zaista jedna divna dama, zadovoljstvo je bilo doći i slušati njene pjesme, komentar je Marije iz Splita. Ona uvijek napravi fantastičnu atmosferu, sa odušvljenjem priča Marko iz Zagreba. Nijedan njen koncert ne propuštamo jer znamo šta je kvalitet, prokomentarisali su i drugi posjetioci iz Makarske, ali i razni drugi komentari oduševljenja gostiju iz dijaspore koji su svoj praznik započeli upravo sa jednom od najtraženijih pjevačica današnjice.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.