x

hit na internetu

Prekjučer je tražio 50.000 nagrade, a jučer je procurila hit slika od prije 10 godina: Je li moguće da je ovo on?! (VIDEO)

Brojni mediji jučer su prenijeli vijest o Sarajliji Sadmiru Tariću, uposleniku preduzeća Sarajevoputevi d.d, koji tvrdi kako je pomogao da se pronađe Edin Gaćić, koji je bio u bjekstvu devet dana.

Nakon što se jučer javio nadležnima koji su obećali da će dati 50.000 onome ko da korisnu informaciju o tome gdje se nalazi Gačić, nije dobio zadovoljavajući odgovor.

"Otišao sam u MUP i nisu mi dali da dođem do komesara. Rekli su mi da nagrada uopšte nije raspisana i otjerali su me. Iako sam tražio susret s komesarom, on nije došao, već su poslali neke druge ljude", kazao je Tarić za "Klix".

"Nadležni mi ne vjeruju. Ja sam to prijavio, ali eto oni hoće sebi da uzmu pare. Iskreno sam prijavio policiji, a oni što traže rupu u zakonu... Išao sam srcem da pog.inem. Ima policija iz Kiseljaka - ja sam s njima goloruk išao gore pješke. Tri dana sam ja tu hodao, mogao sam metak dobiti u glavu. Ostao sam ih i čekati dok ne dođu. Njima na dušu. Ako su napisali, neka isplate ako sam zaslužio, ako je 50.000 vrednije od nečijeg života, onda ne znam", kazao je poslije za N1.

Povodom Tarićevih tvrdnji da je njegova informacija dovela do hapšenja, na društvenim mrežama oglasio se premijer Kantona Sarajevo Edin Forto.

- Kao što smo rekli jučer na konferenciji za medije, nakon policijskog izvještaja ćemo utvrditi činjenice u vezi s raspisanom nagradom. Obavijestio sam ministra MUP-a da porazgovara sa osobom koja tvrdi da joj pripada nagrada – napisao je Forto.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavila urnebesna slika.

Naime, mnoge je Tarić podsjetio na mladića koji je bio svjedok samou*istva sa Avazovog tornja prije nekoliko godina.

Pogledajte zašto se taj mladić tada proslavio:

(Novi.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.