x

Preminula je u staračkom domu: Rođaka Mice Trofrtaljke otkrila kako je pjevačica provela posljednje dane života!

U medijima je odjeknula vijest da nas je napustila pjevačica Milica Ostojić poznatija pod nadimkom Mica Trofrtaljka. Ona je preminula u 77. godini, a kako otkriva njena bliska rođaka to se dogodilo prekjuče.

"Komšinica mi je saopštila da je Mica prekjuče preminula. Dugo je nisam viđala, a živjela je tu u kraju. Ona je otišla u starački dom u Sokobanji, jer se nije osjećala baš najbolje. Čeka se da joj dođe sin iz Francuske. Kćerka je svake nedjelje išla u dom da je obilazi i posjećuje. Baš je ovdje svraćala prije neki dan i rekla da je Mica veoma loše. Bila je dementna i imala visok šećer", rekla je rođaka.


Kada se spomene ime Mice Trofrtaljke, koja je umrla u 77, godini, mnogima odmah u sjećanje naviru dvosmislene pjesme kao što su "Davorike dajke", "I labavi ume da zabavi", "Predem vunu i kučinu", "Drž' se, ćerko, čvrstog kursa", "Rđavome kupcu i dlake smetaju" i mnogi drugi. Ipak, malo ko zna pjevačicinu životnu priču.

Micino detinjstvo je bilo veoma teško budući da je bez majke ostala kada je imala svega pet godina.

Njen otac se ubrzo ponovo oženio i dobio dvoje djece, koje je uglavnom Mica čuvala. Tokom odrastanja prisustvovala je mnoštvu svađa i fizičkih obračuna između oca i maćehe.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.